DOMAĆIN IGRAO KOLIKO JE POTREBNO ZA TRIJUMF: Minimalac Sloge protiv raspoloženog gosta iz Goloboka!

Autor:

Sport

07.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova tri boda za tim iz Lugavčine.

DOMAĆIN IGRAO KOLIKO JE POTREBNO ZA TRIJUMF: Minimalac Sloge protiv raspoloženog gosta iz Goloboka!

Foto: FK Sloga Lugavčina

U okviru 25. kola Podunavske okružne lige ekipa Sloge iz Lugavčine ugostila je sastav Pobede iz Goloboka. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe treće pozicije na tabeli (51 osvojen bod), dok su gosti bili na devetom mestu sa 12 bodova manje.

Republika

Od starta prolećnog dela prvenstva sastav Sloge osvojio je 19 bodova, i jedini je tim u ligi, pored lidera koji i dalje ne zna za poraz, dok su gosti bili na učinku 5-0-4. Na odlično pripremljenom terenu pred oko 300 gledalaca viđena je prava fudbalska predstava.

Domaćin je od prvog minuta "ukrao" loptu rivalu, stvarao je prilike, ali su se gosti iz Goloboka odlično branili. Na isteku 15. minuta odličan šut Ivkovića, međutim golman Filipović je uspeo da sačuva svoju mrežu, isti fudbaler je u 28. minutu pogodio prečku.

Pred sam odlazak na odmor slobodan udarac, Stojković šalje loptu ka golu Pobede, međutim golman Filipović opet izvanredno brani. Poluvreme je završeno bez golova, imala je Sloga inicijativu i prilike, ali ipak ostaje 0:0.

Nastavak meča počeo je odlično za domaćina, igrao se 47. minut kada je probio Ivković po boku, loptu u gol šalje Toni Milošević, 1:0 za tim iz Lugavčine. Nakon toga su gosti zaigrali otvorenije, međutim fudbaleri Sloge su uspešno neutralisali sve nalete rivala.

Mogao je domaćin da reši pitanje pobednika dosta ranije, međutim golman Filipović je bio na visini zadatka. Milošević je odlično uposlio kapitena Kuzmanovića, ali je šansa iz kategorije "teže omašiti nego pogoditi" propuštena. 

Pred sam kraj utakmice gosti imaju izglednu priliku za izjednačenje, ali je lopta otišla visoko preko gola.

Sloga (Lugavčina) - Pobeda (Golobok) 1:0 (0:0)

Sloga: Kuzmanović, Branković (od 36' L. Kuzmanović), Davidović (od 82' Petković), Stojković, Milošević, Jordanski (od 62' Ognjanović), Ivković, Stokić, M. Kuzmanović, Jeremić (od 82' Marković), A. Kuzmanović

Pobeda: M. Filipović, Đorđević (od 66' Bisenić), S. Filipović (od 46' Đurđević), Mihailović (od 55' Jovičić), Živković, Arsenić, Bisenić, Pavlović, Živanović, Marković, Gajić

 Sledeće nedelje sastav Pobede dočekuje Podunavac (Udovice), dok tim iz Lugavčine gostuje SASK-u (Saorci).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading