GOL "FENJERAŠA" PROBUDIO JE DOMAĆINA: Jasen je već u prvom poluvremenu uspeo da preokrene meč u svoju korist!

Autor:

Sport

06.05.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Brodareva je zabeležio novi trijumf.

GOL "FENJERAŠA" PROBUDIO JE DOMAĆINA: Jasen je već u prvom poluvremenu uspeo da preokrene meč u svoju korist!

Foto: www.profimedia.rs

U okviru 25. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Jasena iz Brodareva ugostila je sastav Glumača. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 12. pozicije (22 osvojena boda), dok su gosti bili na poslednjem mestu u ligi sa samo osam osvojenih bodova.

Republika

U prethodne četiri sezone tim iz Brodareva se takmičio u okviru zonskog stepenja takmičenja, međutim situacija za aktuelnu takmičarsku godinu je drugačija u odnosu na prethodne. Osnovni cilj za Jasen je trenutno da se izbori opstanak u ligi.

Pred oko 100-tinak gledalaca odigran je duel sa dosta golova i lepih poteza, domaći su opet imali kadrovskih problema, međutim uspeli su da upišu trijumf.

Prvi pogodak na meču viđen je u mreži domaćina, prelep udarac Nemanje Đokića završio je u golu Jasena, 1:0 za Glumač. Ubrzo su gosti mogli i da uvećaju svoju prednost, ali je okvir goa bio saveznik rivalu.

Republika

Foto: FK Jasen Brodarevo

Terenska formacija domaćina

Nakon toga domaćin je konsolidovao svoje redove i do odlaska na odmor uspeo je da preokrene rezultat u svoju korist i da ode na dva gola prednosti. Izet Đozgić je u 29. i 32. minutu bio strelac, dok je na 3:1 povisio sa penala Milhad Žigović.

Pitanje pobednika u velikoj meri bilo je rešeno kada je het-trik overio Đozgić u 51. minutu utakmice. Desetak minuta kasnije Jasen postiže i pet gol na meču, Anes Đurđević je bio strelac, 5:1.

Konačan rezultat postavljen je u 71. minutu kada je nespretnog reakcijom Stefan Čović savladao svog golmana Mićovića, 5:2.

Jasen (Brodarevo) - Glumač 5:2 (3:1)

Jasen: Mićović, Kahrović, Čović, Đozgić, Zeković, Alomerović, M. Žigović, Đurđević, E. Žigović, Podbićanin (od 19' Kriještorac), Ahmetović

Glumač: Filipović, Mitrović, Babić, Spasojević (od 75' Mandić), Drobnjak, Despotović, Đokić, Milčanović, Živković, Maksimović, Diković

U sledećem kolu Glumač dočekuje ekipu Višesave iz Bajine Bašte, dok sastav Jasena gostuje Poletu iz Rasne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading