JOKIĆ DOBIO FENOMENALNE VESTI PRED ODLUČUJUĆI MEČ! Neće morati sam protiv Minesote!

Autor:

Sport

18.05.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potreban je Denveru.

JOKIĆ DOBIO FENOMENALNE VESTI PRED ODLUČUJUĆI MEČ! Neće morati sam protiv Minesote!

Foto: Tanjug/AP

Džamal Marej i Nikola Jokić

Uzbudljivi preokreti u seriji

Košarkaški svet je zatečen iznenađujućim preokretima u seriji polufinala Zapadne konferencije NBA lige između Denver Nagetsa i Minesota Timbervulvsa. Nakon što je Denver gubio sa 2-0, uspeli su da iznenade publiku serijom izvanrednih partija, ali je Minesota šokirala sve pobedom od neverovatnih 45 poena razlike, izborivši majstoricu u Koloradu.

Povreda Džamala Mareja

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jokić i Marej

Pored poraza, navijače Denvera posebno je zabrinula povreda ključnog igrača Džamala Mareja. Postojala je neizvesnost da li će biti spreman za odlučujući meč, ali trener Denvera Majk Meloun je potvrdio da je Marej u dobrom stanju, te da je u stanju da radi sve vežbe na treningu. Ovo ohrabruje navijače koji se nadaju da će njihov tim nastupiti u najboljem sastavu.


Napetost pred finale Zapada

Sa povratkom Džamala Mareja u timu, Denver Nagetsi se nadaju da će uspeti da izbore svoje mesto u finalu Zapadne konferencije. Očekuje se da će odlučujući meč biti pun napetih trenutaka i iznenađenja, a ljubitelji košarke jedva čekaju da vide ishod ove majstorice. Potreban je i te kako "onaj" Marej uz Jokića Nagetsima, ne bi li uspeli da ponove rezultat iz prošle godine.

Uzbudljiva borba za mesto u finalu Zapada

Majstorska borba za finale Zapada obećava uzbuđenje i neizvesnost do poslednjeg trenutka. Navijači Denvera i Minesote sa nestrpljenjem očekuju odlučujući meč koji će odrediti ko će se plasirati u finale Zapadne konferencije NBA lige. S obzirom na dosadašnje preokrete i iznenađenja u ovoj seriji, sigurno je da će majstorski duel biti vredan pažnje svih ljubitelja košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading