KIPTI OD BESA: "Zemlja mu je u ratu i sudije su stale na njegovu stranu" - Tajson Fjuri se ne miri sa porazom! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.05.2024

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanac ne može da dođe sebi nakon poraza od Oleksandera Usika.

KIPTI OD BESA: "Zemlja mu je u ratu i sudije su stale na njegovu stranu" - Tajson Fjuri se ne miri sa porazom! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/The 44

Britanski bokser Tajson Fjuri izrazio je nezadovoljstvo odlukom sudija u njegovoj borbi protiv Oleksandra Usika, čvrsto verujući da je zaslužio pobedu. Bez obzira na ishod, Fjuri je odlučan da napravi kratku pauzu pre nego što se pripremi za revanš sa Usikom. U uzbudljivoj borbi veka, Usik je izašao kao pobednik zahvaljujući odlukama sudija, ujedinjujući sve titule u teškoj kategoriji. Dvojica sudija su dale rezultat 115:113 i 114:113 u korist Usika, dok je jedan sudija bodovao 114:113 u korist Fjurija.

Sporan ishod izazvao je široku debatu u bokserkoj zajednici, pri čemu mnogi dovode u pitanje ishod i kriterijume korišćene za ocenjivanje. Usred kontroverze, engleski mediji su skrenuli pažnju na ugovornu klauzulu koja garantuje revanš već u oktobru, što ukazuje da navijači možda neće morati dugo da čekaju na dugo očekivani sukob između dva teškaška diva.

Nakon prvog poraza u karijeri Tajson Fjuri je izjavio:

- Smatram da sam ja pobjednik ove borbe. Iako je on dobio nekoliko rundi, ja sam ih dobio više. Međutim, njegova zemlja je u ratu pa su stali na njegovu stranu i dali mu pobedu. Ovo je bila jedna od najlošijih odluka u istoriji boksa.

 

 

Fjuri već ima planove za budućnost:

- Sada idem na kraći odmor i onda ćemo se videti na revanšu u oktobru. Iako sam ja pobednik ove borbe, neću sad sesti, plakati i tražiti izgovore. Uskor ose vraćam i idemo ponovo u ring.

Dok bokserski svet nestrpljivo iščekuje objavu datuma revanša, spekulacije i iščekivanja nastavljaju da se grade oko potencijalnih prilagođavanja i strategija koje će oba borca doneti u ring. Perspektiva drugog susreta između Fjurija i Usika sigurno će generisati ogromno uzbuđenje i znatiželju, nudeći navijačima uzbudljiv narativ iskupljenja i rivalstva u svetu teškaškog boksa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading