POSLEDNJI MEČ MARKA ROJSA NA STADIONU DORTMUNDA PAMTIĆE SVAKI NAVIJAČ: Nemac povukao šmekerski potez

Autor:

Sport

19.05.2024

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji meč za "milionere" Marko igra u finalu Lige šampiona.

POSLEDNJI MEČ MARKA ROJSA NA STADIONU DORTMUNDA PAMTIĆE SVAKI NAVIJAČ: Nemac povukao šmekerski potez

Foto: www.profimedia.rs

Marko Rojs

Fudbaler Borusije Dortmunda, Marko Rojs, odigrao je svoju poslednju utakmicu na "Signal Iduna Parku" pred domaćim navijačima. "Milioneri" su u poslednjem kolu Bundeslige ostvarili ubedljivu pobedu protiv Darmštada rezultatom 4:0, a Rojs je svojim golom i asistencijom uveličao ovaj važan trenutak.

Na oproštajnoj utakmici, Rojs je odlučio da obraduje svoje vernu navijače tako što im je častio pivom.

- Hvala vam za sve! Poslednja tura piva je na mene - stajalo je u poruci uz besplatno pivo, koje je sačekalo na izlazu sa stadiona svih 80.000 navijača.

 

 

Gest poput ovog samo je dodatno potvrdio njegovu povezanost sa navijačima i zahvalnost za podršku tokom godina provedenih u klubu. Naime, nakon 12 godina provedenih u Borusiji, Marko Rojs se oprašta od kluba ostavivši iza sebe impresivan učinak od 170 postignutih golova i 131 asistencije. Ovaj fudbaler je ostavio neizbrisiv trag u istoriji kluba i njegov odlazak predstavlja kraj jedne važne ere za "milionere".


Navijači su se takođe potrudili da iskažu svoju zahvalnost Rojsu. Na zagrevanju, "žuti zid" je priredio emotivnu koreografiju posvećenu upravo njemu, ističući njegov dres sa brojem 11 i poruku zahvalnosti za sve što je učinio za klub i navijače.

Foto: www.profimedia.rs

"Milioneri" se zahvalili Rojsu na svemu


Iako se oprostio od domaćeg terena, Rojsu predstoji još jedan veliki izazov - finale Lige šampiona 1. juna protiv Real Madrida na Vembliju. Ovaj meč bi mogao da bude još jedna prilika za emotivan i veličanstven oproštaj, možda čak i sa osvajanjem "ušatog pehara" što bi bio spektakularan kraj njegove karijere u Borusiji Dortmunda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading