MELOUN NE VERUJE POTPUNO U JOKIĆA I DRUGOVE: Trener Denvera nije preterani optimista pred sedmi meč

Autor:

Sport

19.05.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučujući duel sa Minesotom igra se u noći između nedelje i ponedeljka od 2.00 iza ponoći.

MELOUN NE VERUJE POTPUNO U JOKIĆA I DRUGOVE: Trener Denvera nije preterani optimista pred sedmi meč

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun i Nikola Jokić

Trener Denver Nagetsa, Majk Meloun, izrazio je očekivanje da će sedma utakmica protiv Minesote biti izuzetno neizvesna. Odlučujući meč polufinala Zapadne konferencije NBA lige zakazan je za noć između nedelje i ponedeljka, od 2.00 posle ponoći po srpskom vremenu, a Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem će imati podršku svojih navijača na domaćem terenu. Meloun ističe da su šanse za pobedu podjednake za oba tima, navodeći da je njihov međusobni skor bio izjednačen kako u regularnom delu sezone (2-2), tako i u plej-ofu (3-3).

Meloun je analizirao nedostatke u igri svog tima, istakavši da je u šestoj utakmici Denver imao problema sa realizacijom šuteva, posebno zbog agresivne odbrane protivničkog tima. Takođe, istakao je da je iskustvo ključno u odlučujućim utakmicama, posebno naglašavajući da sedma utakmica može biti izazovna za neke igrače.

- U regularnom delu sezone je bilo 2-2, u plej-ofu 3-3. Šanse su 50-50. Mislim da igramo sa njima 100 puta, bilo bi izjednačeno. Dva talentovana tima, zavisi od dana i raspoloženja. Ako gledamo šestu utakmicu pogodili smo četiri od 22 otvorena šuta. Udvajali su Jokića, nismo pogodili šuteve zbog agresivne odbrane. Kada smo pogađali ulazili su agresivnije. Teško je objasniti tri teška poraza u plej-ofu, ali ne očekujem to sutra. Mislim da će biti tesna sedma utakmica. Drugačije je kada igramo kod kuće - rekao je Meolun.

Meloun je izrazio verovanje u sposobnost svog tima da se izbori sa izazovima predstojeće utakmice, uz napomenu da će Džamal Marej biti spreman za igru. Naglasio je da je iskustvo odličan učitelj i da će se videti kako će se njegovi igrači nositi sa pritiskom odlučujuće utakmice.

Uoči odlučujuće sedme utakmice protiv Minesote, trener Majk Meloun izražava oprezni optimizam u vezi sa potencijalnim ishodom, naglašavajući da će ključnu ulogu imati faktori poput iskustva, timske igre i mentalne snage. Navijači Denver Nagetsa sa nestrpljenjem očekuju ishod ove neizvesne utakmice.

- Sedma utakmica može da bude veliki zalogaj za neke ljude. Ne znam, saznaćemo. Iskustvo je odličan učitelj - poručio je Meloun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading