USPAVANKA U PRVOM I GOLEADA U DRUGOM POLUVREMENU: Raspucani Živanović nije uspeo da donese bodove Radničkom!

Autor:

Sport

06.05.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlava se za kratko vreme odlepila na dva gola prednosti u odnosu na rivala, i pored rezultatskog zaostatka.

USPAVANKA U PRVOM I GOLEADA U DRUGOM POLUVREMENU: Raspucani Živanović nije uspeo da donese bodove Radničkom!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru 21. kola Međuopštinske lige Mlava ekipa Mlave (Malo Laole) ugostila je sastav Radničkog iz Knežice. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pete pozicije na tabeli (34 osvojena boda), dok su gosti bli na četvrtom mestu u ligi sa jednim bodom više.

Republika

Oba tima se nalaze u odličnoj formi u poslednjih par kola, treba napomenuti da je ekipa Mlave pred domaćim navijačima ove sezone zabeležila samo jedan poraz, dok su sve ostale mečeve prelomili u svoju korist.

Pred oko 150 navijača prvo poluvreme nije bilo toliko interesantno, uglavnom se igralo na sredini terena, bez previše rizika u dodavanjima. I jedni i drugi su pokušavali da dođu do izgledne situacije za postizanje pogotka, ali su odbrane sve "čistile". 

Za vreme desetominutne pauze izvršena je po jedna izmena na obe strane, i to je u mnogome promenilo taktiku na terenu. Već u 48. minutu gosti preko Filipa Živanovića stižu do vođstva, 1:0 za Radnički. 

Republika

Foto: FK Mlava Malo Laole

Stadion Mlave

Gosti su se nakon vođstva delimično povukli, što je rival iskoristio na pravi način. Za desetak minuta čak tri puta je lopta završavala u mreži Radničkog. Redom su za Mlavu pogađali Predrag Bogićević, rezervista Srećko Ristić i Marko Škaljac, 3:1.

Pali su gosti u tim trenucima, nisu uspevali da povežu svoju igru, pa je domaćin na isteku 86. minuta preko još jednog rezerviste uvećao svoju prednost na 4:1. U samoj završnici "javlja" se Živanović, koji sa dva pogotka ublažava poraz Radničkog i postavlja konačnih 4:3.

Mlava (Malo Laole) - Radnički (Knežica) 4:3 (0:0)

Mlava: Mihajlović, Kostić, Matić (od 46' Ristić), Škaljac, Dimitrijević, Spasojević (od 73' Stojadinović), Bogićević, Branković, Miladinović (od 56' Ilić), Skuratenko, Ristić

Radnički: Milivojević, Miloradović, Ivić, S. Milosavljević, Nikolić, Stepanović, Ma. Vladisavljević, Fatić, Mi. Vladisavljević (od 46' V. Milosavljević), Živanović, Topalović 

Ovim trijumfom Radnički je spao na peto mesto i sada zaostaje za drugom pozicijom pet bodova, dok je Mlava prišla na tri boda drugoplasiranom timu na tabeli. Gužva u vrhu je velika, do kraja prvenstva ima još dosta da se igra, pa se može reći da je sve otvoreno.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading