NEVERICA U KOMŠILUKU! Ovakav ŠAMAR Hrvati dugo nisu DOBILI!

Autor:

Sport

27.05.2024

00:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski teniser Borna Ćorić doživeo je poraz od Francuza Rišara Gaskea rezultatom 3:0 (7:6 (5), 7:6 (2), 6:2) u prvom kolu Rolan Garosa.

NEVERICA U KOMŠILUKU! Ovakav ŠAMAR Hrvati dugo nisu DOBILI!

Foto: www.profimedia.rs

Ispadanjem 27-godišnjeg čorića, hrvatski muški tenis ostao je bez predstavnika u singl konkurenciji na pariškom Grend slemu.

Ćorić, rangiran 71. na svetu, izgubio je u tri seta od 37-godišnjeg francuskog veterana Gaskea, koji se trenutno nalazi na 124. mestu ATP rang liste, nakon tri sata i 35 minuta igre.

Borni je nedostajalo samo malo da osvoji barem jedan set, a ključna slabost bila je propuštanje prilika da oduzme servis Gaskeu - od 15 prilika, iskoristio je samo tri. S druge strane, iskusni francuski teniser je iskoristio dve od tri šanse, što mu je na kraju obezbedilo pobedu. Ovo je bio treći susret između ova dva igrača, sa Gaskeom koji vodi 2-1.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Borna Ćorić

Meč između Borne Ćorića i Rišara Gaskea bio je težak i borben na šljaci Rolan Garosa. Uprkos naporima Hrvata, iskustvo i taktička igra Francuza pokazali su se presudnim u osvajanju pobede. Intenzitet meča bio je očigledan dok su oba igrača vodila borbu za svaki poen, a omaleni francuski as je na kraju izašao kao pobednik.

Propuštene prilike Ćorića da oduzme servis Gaskeu pokazale su se kao prelomni trenutak u meču. Uprkos stvaranju brojnih prilika, Ćorić se borio da ih pretvori u poene, dopuštajući Rišaru da zadrži prednost. Gaskeova sposobnost da iskoristi ključne trenutke na kraju je obezbedila njegovu pobedu, ističući važnost taktičke igre i smirenosti u mečevima visokog rizika.

Za plasman u 3. kolo, Rišar Gaske će igrati protiv pobednika između drugog nosioca Janika Sinera iz Italije i Amerikanca Kristofera Jubenksa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Frka

27.05.2024 14:47

Pogreška Borne je slab return i početni servis a onda se se sve posloži