ŠTETA! Amerikanka ZAUSTAVILA Aleksandru Krunić! Kraj za Srpkinju na startu Rolan Garosa!

Autor:

Sport

26.05.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u 2. kolo Rolan Garosa, jer je poražena od Amerikanke Keti Volnet rezultatom 0:2 (po setovima 6:7, 2:6).

ŠTETA! Amerikanka ZAUSTAVILA Aleksandru Krunić! Kraj za Srpkinju na startu Rolan Garosa!

Foto: Starsport

Rolan Garos je počeo sa iznenađenjima, a jedno od njih je poraz Aleksandre Krunić u prvom kolu od strane američke teniserke Kejti Volnet. Iako je Krunićeva pokazala veliku borbu, na kraju je morala da se oprosti od ovogodišnjeg Grend Slema.

Nakon velike pobede Olge Danilović nad iskusnom Italijankom Martinom Trevižan, srpski teniski fanovi sa nestrpljenjem su iščekivali učešće Aleksandre Krunić. Međutim, žreb nije bio naklonjen Krunićevoj, koja se odmah suočila sa izazovom igranja protiv značajno bolje rangirane teniserke. Ipak, to nije obeshrabrilo hrabru Krunićevu, koja je pružila veliku borbu na terenu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kejti Volnet

Iako je Krunićeva bila nadomak osvajanja prvog seta, iskusnija Amerikanka uspela je da preokrene rezultat u svoju korist. Nakon gubitka prvog seta, srpska teniserka nije uspela da se oporavi, a Volnet je rutinski privela meč kraju.

Ipak, srpska teniserka je pokazala izuzetnu upornost i borbu tokom celog meča, ali je ostala bez plasmana u 2. kolo, što joj je najveći uspeh u Parizu, koje je igrala 2019. i 2022. godine.

Amerikanka će u drugom kolu igrati protiv pobednice meča između Markete Vondrušove iz Češke i Rebeke Masarove iz Španije.

Čehinja je u Bulonjskoj šumi postavljena za petu nositeljku, a reč je o prošlogodišnjoj pobednici Vimbldona i finalistkinji Rolan Garosa iz 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading