ŠOK U PARIZU! Srbima veoma OTEŽAN posao!

Autor:

Sport

26.05.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećemo ih uskoro gledati na terenu.

ŠOK U PARIZU! Srbima veoma OTEŽAN posao!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Laslo Đere

Neočekivani pljusak napravio je velike probleme na Rolan Garosu, gde su srpski teniseri zatečeni situacijom. Sunčano vreme je iznenada zamenila kiša, ostavljajući Olgu Danilović, Aleksandru Krunić i Lasla Đerea u neizvesnosti da li će uspeti da završe svoje mečeve do kraja dana.

Olga Danilović treba da izađe na teren broj 8 protiv Martine Trevisan iz Italije, dok Laslo Đere očekuje meč sa Danijelom Altmajerom na terenu broj 12. Sa druge strane, Aleksandra Krunić se suočava sa neizvesnošću na terenu broj 13, gde je trebalo da igra protiv Amerikanke Kejti Volnjec. Svi ovi mečevi su poslednji na svojim terenima, a prethodni dueli još uvek nisu završeni.

Foto: www.profimedia.rs

Olga Danilović

Tako je Olga primorana da sačeka kraj meča između Katerine Sinjakove i Mađarice Dalme Galfi pre nego što može započeti svoj okršaj.

Situacija nije mnogo bolja ni za Lasla Đerea, koji čeka izlazak na teren nakon meča između Džeka Drejpera i kvalifikanta Jaspera de Jonga.

Slično tome, Aleksandra Krunić je suočena sa neizvesnošću jer je meč između Džesike Maneiro i Jane Fet blizu kraja, a tek nakon toga će moći da zaigra.

Neočekivani pljusak je uneo neizvesnost na Rolan Garos, ostavljajući srpske tenisere u situaciji da čekaju završetak prethodnih mečeva kako bi mogli da započnu svoje. S obzirom na trenutnu situaciju, jedino što preostaje jeste strpljenje i nadanje da će vremenski uslovi brzo biti povoljniji kako bi se mečevi mogli odigrati do kraja dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading