"ZABRINUT SAM"! Novakova izjava ne uliva poverenje: "Videćemo"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.05.2024

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li se najbolji teniser planete vratiti u željenu formu po kojoj je prepoznatljiv u teniskom svetu?

"ZABRINUT SAM"! Novakova izjava ne uliva poverenje: "Videćemo"!

Foto: Instagram.com/djokernole

Uoči početka Rolan Garosa, teniska javnost je zabrinuta zbog nedavnih poraza najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića. Nakon nekoliko iznenađujućih neuspeha, uključujući i one od tenisera koji se ne smatraju konkurencijom, postavlja se pitanje da li će on uspeti da odbrani titulu na ovom turniru.

Nakon poraza u Ženevi, Đoković je izjavio da nije igrao dobro tokom cele godine i da ne vidi sebe kao favorita u Parizu. Ovo je neuobičajeno za tenisera koji je navikao da dominira na terenu, a dodatnu zabrinutost izaziva činjenica da Đoković ove sezone nema ni jednu titulu, niti je stigao do finala, kao i primetan nedostatak prepoznatljive energije i eksplozije u njegovoj igri, što dodatno doprinosi zabrinutosti uoči Rolan Garosa.

Povodom svega navedenog, a uoči starta turnira u francuskoj prestonici, Novak je izjavio:

- Naravno da sam zabrinut. Nisam igrao dobro cele tokom godine, osim nekoliko mečeva. Stvari su takve kakve su. Ne vidim sebe kao favorita u Parizu. Pokušaću da idem meč po meč, pa ćemo videti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lacoste (@lacoste)

 

Napetost pred početak turnira oseća se i u Novakovim rečima, gde izražava nadu da će pronaći prave senzacije i povratiti svoju formu.

Organizatori Rolan Garosa obezbedili su veći nagradni fond za ovogodišnji turnir, što će svakako privući još veću pažnju javnosti i teniskih profesionalaca. Nagradni fond od 53,48 miliona evra obezbediće značajne iznose novca za najbolje igrače, sa pobednicima koji će odneti po 2,4 miliona evra.

Svoj prvi meč u pohodu na odbranu trofeja, najbolji teniser planete će odigrati protiv Pjera Iga Erbera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading