UKRALA JE ŠOU: Atraktivna plavuša dodatno podgrejala atmosferu u Berlinu - nakon poraza crveno-belih, iznenadila je sve! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.05.2024

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bodrila je svoj klub, ali na kraju ipak nije bila razočarana eliminacijom u polufinalu.

UKRALA JE ŠOU: Atraktivna plavuša dodatno podgrejala atmosferu u Berlinu - nakon poraza crveno-belih, iznenadila je sve! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/berilmckissic

Večeras ćemo dobiti novog kšarkaškog vladara Evrope.

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Fenerbahče rezultatom 73:57, čime su se plasirali u svoje prvo finale nakon 2011. godine. Da podsetimo, Atinjani su šest puta bili šampioni Evrope, a zanimljivo je da je jedini poraz u odlučujućim utakmicama doživeo 2001. godine i to od Makabija iz Tel Aviva.

U drugom polufinalnom meču Evrolige, Real Madrid je ostvario ubedljivu pobedu nad Olimpijakosom rezultatom 87:76, čime su načinili još jedan kora u odbrani prošlosezonske krune, a Madriđani su ostvarili i rekord fajnal-fora Evrolige postigavši 56 poena u prvom poluvremenu,.

Predstojeći duel biće od velikog značaja i za trenera Panatinaikosa Ergina Atamana koji će pokušati da stigne do svog trećeg trofeja u poslednje četiri godine, a treba napomenuti da je 2022. godine na klupi Anadolu Efesa, u velikom finalu upravo savladao madridski Real u Beogradskoj Areni rezultatom 58:57.

I pored velikih košarkaških uzbuđenja, kompletan šou je ukrala atraktivna plavuša Beril Mekisik koja je tokom polufinala bodrila svog supruga i njegove saigrače.

Ipak, nakon poraza u polufinalnom susretu Beril nije bila previše razočarana, tako da je njena izjava možda i iznenadila navijače Olimpijakosa:

- Izuzetno sam ponosna na ovogodišnji tim, svi su nas otpisali, a mi smo nastavili da se dokazujemo! Ostao je još jedan trofej! Srećno Panatinaikosu u finalnoj utakmici.

 

Treba napomenuti da atraktivnu plavušu na društvenim mrežama prate desetine hiljada ljudi koje Beril redovno oduševljava kako svojim izazovnim fotografijama, tako i fotografijama sa samih utakmica.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading