ŠOKANTNI PORAZ U ŽENEVI UZBURKAO TENISKI SVET: Mnogo je nepoznanica! Ruski stručnjak zabrinut zbog Novaka Đokovića!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.05.2024

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je da kriza i dalje traje, ali je više puta kroz karijeru uspevao da se izdigne iz problema.

ŠOKANTNI PORAZ U ŽENEVI UZBURKAO TENISKI SVET: Mnogo je nepoznanica! Ruski stručnjak zabrinut zbog Novaka Đokovića!

Foto: Twitter.com/Olly_Tennis_

Novak Đoković, svetski broj 1 u tenisu, doživeo je neočekivan poraz u Ženevi, što je još jedan u nizu neuspeha koje je iskusio tokom ove godine. Iako je vanredno odlučio da učestvuje na turniru u Ženevi kako bi povratio samopouzdanje pred Rolan Garos, nije uspeo u tome.

Andrej Olhovski, istaknuti ruski specijalista za tenis, ističe da Novak ima ogromno iskustvo u igranju gren slemova, ali da mu možda nedostaju mečevi i da ga ovakvi susreti možda ne inspirišu. Takođe, Olhovski u razgovoru za ruske medije naglašava da Đoković fizički možda nije u najboljem stanju, te da je situacija sa njegovim stručnim štabom takođe velika nepoznanica.

Iako su mišljenja podeljena, Olhovski smatra da i pored trenutnih izazova, Đoković i dalje predstavlja jednog od kandidata za titulu na ovogodišnjem Rolan Garosu, ali upozorava da će mu biti teško da odbrani titulu, s obzirom da još nije ostvario nijedan odličan rezultat ove godine.

 

 

Kada su u pitanju potencijalni konkurenti za osvajanje Kupa musketara, Olhovski ističe nekoliko igrača koji imaju šanse, ali ističe i svog zemljaka, Andreja Rubljova, kao jednog od kandidata za dobar rezultat u Parizu, posebno nakon osvajanja mastersa u Madridu.

Interesantno je istaći da je poraz protiv Mahača tek drugi u karijeri u meču u kome je jedan set dobio sa 6:0, a prvi takav poraz zabeležen je na mastersu u Parizu 2012. godine.

Novak Đoković, i pored izazova koje trenutno doživljava, i dalje ostaje jedan od najznačajnijih igrača svetskog tenisa, te će njegovo učešće na nadolazećem Rolan Garosu svakako biti pažljivo praćeno od strane ljubitelja ovog sporta širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading