LESOR: ATMOSFERA U BERLINU? NIŠTA SPECIJALNO! Policija, psi, navikao sam...

Autor:

Sport

24.05.2024

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz verovatno mislio na Beograd.

LESOR: ATMOSFERA U BERLINU? NIŠTA SPECIJALNO! Policija, psi, navikao sam...

Foto: Profimedia

Lesor

Košarkaši Panatinaikosa plasirali su se u finale Evrolige nakon što su u polufinalnom meču u Berlinu pobedili Fenerbahče sa 73:57 (22:13, 16:23, 18:14, 17:7).

Uoči utakmice viđene su scene nasilja ispred dvorane Uber arene, pa je meč kasnio više od 20 minuta. Policija je u dvoranu morala da uvodi i pse. "Zelene" iz Atine je do pobede predvodio Matijas Lesor sa 17 poena i 10 skokova.

- Navikao sam na ovo, na policiju i pse, ovo nije ništa kada se poredi sa stvarima koje sam doživeo ranije - rekao je bivši košarkaš Partizana, koji je verovatno aludirao na atmosferu iz Beograda sa pojedinih utakmica, pa nastavio:

- Atmosfera je odlična, bitno je što su navijači uz nas. Nažalost, bilo je stvari koje nisu bile dobre koje su se dešavale van terena i na koje nismo mogli da utičemo, ali smo učinili sve da to ne utiče na nas. Fokusirali smo se na to da uradimo naš posao - dodao je Lesor za Sport klub.

Francuski centar zadovoljan je plasmanom u finale elitnog takmičenja, gde će Panatinaikos igrati protiv boljeg iz meča Real Madrid - Olimpijakos.

- Dobar je osećaj, srećni smo što smo u finalu, ima još jedna utakmica. Srećni smo danas, ali u nedelju moramo da se spremimo i fokusiramo. Ono što je bilo ključno cele sezone, a to je odbrana. Kada igramo odbranu kao što smo igrali večeras, naše šanse su značajno veće. To je ono što mi radimo i to će biti ključno i u finalu - zaključio je Matijas Lesor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
dragan

25.05.2024 11:19

kako je raznatovic unistio karijeru Madaru