VELIKIH 800 ZA BRANKA LAZIĆA! Zvezda se MUČI PROTIV FMP na JUBILEJ KAPITENA!

Autor:

Sport

24.05.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na poluvremenu 45:42.

VELIKIH 800 ZA BRANKA LAZIĆA! Zvezda se MUČI PROTIV FMP na JUBILEJ KAPITENA!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde nakon osvajanja titule u AdmiralBet ABA ligi započeli su takmičenje u Košarkaškoj ligi Srbije, a protivnik u polufinalnoj seriji im je ekipa FMP iz Železnika. Susret sa "panterima" posebno će pamtiti Branko Lazić.

Naime, kapitenu Crvene zvezde je pred duel u Pioniru uručen dres sa brojem 800, što simbolizuje broj odigranih utakmica u crveno-belom dresu. Ipak, crveno-beli se nisu proslavili nakon prvog poluvremena. Rezultat je bio 45:42 u korist domaćina, a egal u Pioniru se nastavio i u trećoj četvrtini. 

Gotovo celu karijeru Branko Lazić proveo je u klubu sa Malog Kalemegdana i učestvovao je u osvajanju 24 trofeja kluba. Lazić je rekorder kluba u gotovo svim statističkim parametrima. Godinama je jedan od najboljih defanzivaca u Evropi i AdmiralBet ABA ligi i odigrao je 800 utakmica u crveno belom dresu. Osvojio je sedam trofeja regionalnog takmičenja, osam titula prvaka Srbije, osam kupova Srbije i Superkup AdmiralBet ABA lige i odigrao je najviše evropskih utakmica. Igrač je sa najvećim brojem odigranih večitih derbija.

Drugi meč polufinala regionalne lige na programu je za tri dana, domaćin će biti FMP. Partizan je u drugom polufinalu poveo protiv Mege (82:72) sa 1:0 u seriji i istog dana kao Zvezda gostovaće u Hali sportova na Novom Beogradu. Serija se igra na dve dobijene utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading