MIRJANA KARANOVIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU! Glumici se slošilo! Evo šta se sada dešava!

Autor:

Zabava

26.05.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana je poslata na detaljna ispitivanja i priključena joj je infuzija.

MIRJANA KARANOVIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU! Glumici se slošilo! Evo šta se sada dešava!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mirjana Karanović primljena je u Urgentni centar jer joj se naglo slošilo. Glumica se požalila, a o svom stanju je pričala dok je hodala sa lekarom, koji joj je objašnjavao kakva je sada procedura i koje analize mora da uradi. 

Slavnoj glumici je pozlilo drugog dana vikenda zbog čega je potražila medicinsku pomoc. Ona je viđena u zdravstvenoj ustanovi pre nekoliko minuta gde je bila u pratnji lekara.

- Video sam iscrpljenu ženu koja mi je neverovatno ličila na Miru. Bas je delovala isrcpljena. Čuo sam kada je lekar prozvao Mirjana Karanović da uđe u ordinaciju. Želeo sam da joj priđem, ali sam video da se baš oseća loše i da nije trenutak. U hodniku sam potom sa ostalim pacijentima komentarisao kako i u teškom stanju zrači nekom posebnom energijom - rekao je izvor za Kurir, koji se zatekao na licu mesta.

Foto: printscreen

Mirjana Karanović

 

Kako dalje saznajemo, Mirjana je poslata na detaljna ispitivanja i priključena joj je infuzija. Iz krugova predstavnika sedme umetnosti smo saznali da se poslednjih nekoliko dana nije osećala dobro.

- Mirjana je govorila da joj se mantalo u glavi, ali je sve prepisivala naglim promenama vremena. Ona je stvarno neko ko živi zdravo, pa nikome nije padalo na pamet da mi moglo stanje da bude takvo da se dođe do bolnice. Nadamo se svi njoj bliski da će sve biti kako treba - rekao nam je izvor, koji je insistirao da mu ime ne objavljujemo. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mirjana Karanović

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa glumicom kako bismo je pitali za više detalja, ali se ona nije javljala na broj telefona poznat našoj redakciji. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading