LUNA ĐOGANI NIKAD ISKRENIJE O RAZVODU! Evo šta se dešava kod kuće zbog Marka Miljkovića! Mnogi nisu očekivali ovaj obrt! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.05.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je u najboljem redu među nama i to je to. Ja kada sam se udavala, udavala sam se i u dobru i u zlu, rekla je ona.

LUNA ĐOGANI NIKAD ISKRENIJE O RAZVODU! Evo šta se dešava kod kuće zbog Marka Miljkovića! Mnogi nisu očekivali ovaj obrt! (FOTO)

Foto: TV PINK PRINTSCREEN, Tamara Pavisic

Bivša rijaliti učesnica Luna Đogani nije se oglašavala u toku haosa zbog hapšenja njenog supruga Marka Miljkovića nakon što je pravio probleme sa komšijama koje je gađao jajima. Ona tvrdi da i danas ostaje dosledna sebi, pa je demantovala priče o razvodu i tome da planira da se rastane od Marka, što se naokolo uveliko priča.

Foto: RTV PINK printscreen

Luna Đogani

 

- Ja sam dobro sada, to je najvažnije. Svi smo na okupu, Marko je kod kuće. Ja se nisam oglašavala tada, neću punoda pričam o tome ni sada vezano za komšije.Ostajem dosledna tome. U tim trenucima mi nije bilo dobro, nije mi bilo svejedno. Sada je najbitnije da je Marko došao i da je sa nama. Deca su mala...nisu ni razumela šta se desilo, ali dobro. Meni je porodica na prvom mestu i to će uvek biti tako, rekla je ona - rekla je ona u emisiji "Premijera - vikend specijal", pa je komentarisala priče da joj u braku nikad nije bila gora situacija:

Foto: RTV PINK printscreen

Luna Đogani

 

Naravno da nema priče o razvodu, naslovi su netačni, da smo staviti tačku na naš odnos, apsolutno nije istina. Sve je u najboljem redu među nama i to je to. Ja kada sam se udavala, udavala sam se i u dobru i u zlu. Treba biti uz partnera i kada je sve dobro i kada nije dobro. Kada dobiješ decu najbitnija su ti deca. Meni je fokus samo na njima. To generalno treba tako. Ja se borim za takve stvari i sada i uvek ću. Njihov osmeh je moja najveća pobeda. 

Foto: Instagram printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading