STRAVIČNA SCENA NA MEČU SRPSKOG REPREZENTATIVCA! Saigrač mu PAO kao pokošen na ZEMLJU! Ostao bez SVESTI! Lekari mu se BORE za život!

Autor:

Sport

26.05.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujuć prizor na utakmici Maksimovićevog Hetafea.

STRAVIČNA SCENA NA MEČU SRPSKOG REPREZENTATIVCA! Saigrač mu PAO kao pokošen na ZEMLJU! Ostao bez SVESTI! Lekari mu se BORE za život!

Foto: Profimedia

Nemanja Maksimović

Tokom poslednje utakmice Primere između Hetafea i Majorke, došlo je do uznemirujućeg incidenta kada je golman domaćina, David Sorija, izgubio svest nakon sudara sa protivničkim fudbalerom Kajlom Larinom.

Nakon nezgodnog pada i udarca glavom o zemlju, Sorija je ostao nepomično ležati, što je navelo sudiju da odmah prekine meč. Lekarske ekipe i kola hitne pomoći brzo su stigle na teren, a prekid meča trajao je gotovo deset minuta. Posle ukazane medicinske pomoći, Sorija je uspeo da se pridigne uz pomoć lekarskog tima i napusti teren.

Iako je meč prekinut zbog medicinskog incidenta, utakmica je nastavljena i završena pobedom gostiju rezultatom 2:1.

 

 

Golove za Majorku postigli su Vedat Murići u 90. minutu i Pablo Mafeo u trećem minutu nadoknade vremena. Interesantno je da je Nemanja Radonjić igrao za gostujući tim do 57. minuta, kada ga je zamenio Larin, koji je bio u sudaru sa Sorijom. Sa klupe je pobedu svog tima sa 2:1 odgledao Predrag Rajković, dok je Nemanja Maksimović bio u sastavu domaćeg tima tokom celog meča.

Važno je istaći brzu reakciju sudije i medicinskog tima koji su odmah intervenisali nakon nezgode na terenu. Ovakvi incidenti naglašavaju važnost brze medicinske pomoći i profesionalne reakcije u slučajevima povreda tokom sportskih događaja. Trenutno nema dodatnih informacija o zdravstvenom stanju Davida Sorije nakon incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading