AFRIČKA ZVER STIŽE U ZVEZDU: SANOGO 2.0! Bivši je fudbaler BENFIKE I RENDŽERSA i velika ŽELJA TRENERA Milojevića!

Autor:

Sport

26.05.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bomba na Marakani.

AFRIČKA ZVER STIŽE U ZVEZDU: SANOGO 2.0! Bivši je fudbaler BENFIKE I RENDŽERSA i velika ŽELJA TRENERA Milojevića!

Foto: www.profimedia.rs

Crvena zvezda se suočava sa mogućim odlaskom nekih ključnih igrača, poput Hvanga i Stamenića, što je nateralo trenera Vladana Milojevića da traži pojačanja za narednu sezonu. Jedno od mogućih rešenja je dolazak defanzivnog veziste Dalsia, koga je Milojević već trenirao u APOEL-u.

Dalsio, rođen 1996. godine, predstavlja zanimljivo pojačanje za Crvenu zvezdu. Iako je rođen u Portugalu, postao je reprezentativac Gvineje Bisao od 2022. godine. Sa iskustvom igranja za mlađe reprezentativne selekcije Portugala, Dalsio je stekao vredno iskustvo pre nego što je postao standardan igrač APOEL-a u poslednje dve sezone. Ponikao je u drugom timu Benfike, a igrao je i za Rendžers. Njegov uspon karijere preko Grčke, a potom i Kipra, čini ga zanimljivim izborom za Crvenu zvezdu. Po karakteristikama na terenu, Dalsio mnoge podseća na miljenika navijača Sekua Sanoga koji je ostavio odličan utisak na Marakani.

Trener Vladan Milojević je poznat po svojoj strategiji dovođenja igrača sa kojima je već sarađivao, a koji su ostavili pozitivan utisak u njegovim prethodnim klubovima. To se jasno vidi i u slučaju Dalsia, kao i u prethodnom dolasku Mohameda El Fardu Bena, koji je postao jedan od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde.

Ukoliko se transfer Dalsia završi kako se očekuje, Crvena zvezda će dobiti igrača sa iskustvom igranja u inostranstvu. Ovo bi mogao biti bitan korak u formiranju tima za narednu sezonu, dok navijači sa nestrpljenjem očekuju nove uspehe i trofeje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading