TEK JE DOŠAO, A VEĆ ODLAZI? SREMČEVIĆ na meti Bundesligaša! Evo koliko ZVEZDA TRAŽI...

Autor:

Sport

26.05.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač na ceni.

TEK JE DOŠAO, A VEĆ ODLAZI? SREMČEVIĆ na meti Bundesligaša! Evo koliko ZVEZDA TRAŽI...

Foto: Starsport

Uroš Sremčević stigao je u Crvenu zvezdu kao veliki potencijal na poziciji napadača.

Koliko na Marakani veruju u mladog momka rođenog u Kragujevcu 2006. godine, dovoljno govori podatak da su izvojili za srpske uslove rekordnih dva miliona evra obeštećenja Mladosti iz Lučana.

On je na Marakanu stigao u februaru tekuće godine, odigrao tri utakmice i postigao dva gola, i već na sebe skrenuo pažnju brojnih klubova. Između ostalih i Sankt Paulija, koji se posle 13 sezona vratio u Bundesligu.

Lokalni medij "NDR" iz Hamburga piše da Uroš Sremčević jedna od opcija za pojačanja u napadu. U fokusu su im pre svega mladi igrači koji bi klubu mogli da donesu višestruke benefite u budućnosti. Pored njega, razmatraju se i druge opcije, a to su Nik Prelec i Tirola (23) i Albin Ramani iz Rapida iz Bukurešta.

Od ranije su za Sremčevića interesovanje pokazali još i Siti grupa, Olimpijakos i Anderleht.

Ostaje da se vidi kako će se uprava Crvene zvezde poneti u ovom slučaju i odoleti ponudama sa svih strana. Jasno je da člana mlađih kategorija reprezentacije Srbije neće pustiti bez značajnog obeštećenja. Neka procena je da bi za njegov transfer potencijalni kupci u ovom trenutku morali da izdvoje između šest i osam miliona evra.

Uroš Sremčević ima ugovor sa Fudbalskim klubom Crvena zvezda do kraja 2026. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading