DRAGOVIĆ KONAČNO POKAZAO ZANOSNU SUPRUGU! Evo kako izgleda Kristina kojoj SVE DUGUJE!

Autor:

Sport

26.05.2024

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljiva poruka na zajedničkoj fotki.

DRAGOVIĆ KONAČNO POKAZAO ZANOSNU SUPRUGU! Evo kako izgleda Kristina kojoj SVE DUGUJE!

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović oprostio se juče od Crvene zvezde nakon tri godine provedene u klubu.

Njemu su navijači priredili spektakularan oproštaj, a Srbin iz Austrije nije mogao da sakrije emocije. Jedva je suzdržavao suze dok se sa tribina orilo da je Dragović jedan od njih.

U grotlu Marakane bila je i njegova zanosna supruga - Kristina, inače medicinski radnik, sa sinom. Aleksandar joj je uz zajedničku fotografiju ispred severa posvetio dirljive reči:

- Moj najbolji prijatelj, moja podrška, moj vozač. Ti si moje sve, dugujem ti sve - napisao je Dragović uz nekoliko emotikona.

Lepa Kristina nije ostala imuna, pa je odogovorila svom izabraniku.

- Naš heroj - kratko je poručila.

 

 

Dragović ima 33 godine i odigrao je 135 utakmica za Crvenu zvezdu, a od delija se putem Instagrama oprostio sledećim rečima:

- Pre svega, hteo bih da se zahvalim klubu za divnu saradnju u protekle tri godine. Zvezda je oduvek moj san i hvala upravi za ostvarenje istog. Malo je reći da su mi ove tri godine donele radost. Jedna i najveća radost je što mom sinu s ponosom mogu reći da mu je otac igrao za Crvenu zvezdu. Zvezda uvek ostaje u mom srcu. Ostaje mi još jedna želja, a to je da Marakana sutra bude puna i da ceo Beograd čuje ko su delije. Vaš Drago - napisao je Srbin rođen u Beču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading