OSIPA SE ZVEZDIN ŠAMPIONSKI TIM! Posle Dragovića ODLAZI JOŠ JEDAN DEFANZIVAC: Ponuđena mu FUNKCIJA U KLUBU!

Autor:

Sport

24.05.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sinonim za dobru atmosferu i kamen temeljac jake svlačionice".

OSIPA SE ZVEZDIN ŠAMPIONSKI TIM! Posle Dragovića ODLAZI JOŠ JEDAN DEFANZIVAC: Ponuđena mu FUNKCIJA U KLUBU!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda oprostio se od Nemanje Milunovića, iskusnog štopera koji ima 34 godine.

Njemu uskoro ističe ugovor, a ove sezone odigrao je samo tri meča. Međutim, u prvom mandatu u klubu njegov doprinos je bio značajno veći.

- Na utakmici između Crvene zvezde i Čukaričkog, od dresa voljenog kluba će se oprostiti i Nemanja Milunović. Dođite sutra od 19 časova na proslavu titule i aplauzom pozdravite našeg Đeda! Svaki unuk gleda svog dedu. Mnoge stvari su se menjale u svlačionici Zvezde, ali postojao je uvek univerzalan odgovor na koji ste mogli da se kladite, kada bi neki omladinac prešao u prvi tim i dobio pitanje: "Ko te je najbolje prihvatio?". Nikada se nije desilo da je bilo ko rekao išta osim: "Đed" ili "Milun". I da, mnogo toga je Đed naučio svoje unuke. 

 
Sinonim za dobru atmosferu i kamen temeljac jake Zvezdine svlačionice, koji najbolje može da se opiše starim srpskim komplimentom - domaćin. Milun je baš to, domaćin i neko u čijem prisustvu je nemoguće da se loše osećate. 
 
Đed, ljudski primer i štoper sa najboljom igrom glavom u napadu na celom svetu, potpisujemo! Hvala ti na svemu, što si bio i fudbalski i ljudski primer kakvog Zvezda samo može da poželi!
 
Milunoviću je ponuđena pozicija u klubu ukoliko odluči da završi igračku karijeru
- poručuju iz Zvezde.

Zvezda se prethodno oprostila i od Aleksandra Dragovića, takođe defanzivca, koji je prethodne tri godine igrao za klub, bio kapiten, osvojio isto toliko duplih kruna. Osipa se Zvezdin šampionski tim, ali nema sumnje da se uveliko radi na pojačanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading