SESTRIN VERENIK JE REKAO MOJE IME DOK JE IZGOVARAO ZAVETE: Ne možete da zamislite kakav HAOS je usledio, evo šta je mlada uradila (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da je ovo najgora stvar koja se desila njenoj porodici.

SESTRIN VERENIK JE REKAO MOJE IME DOK JE IZGOVARAO ZAVETE: Ne možete da zamislite kakav HAOS je usledio, evo šta je mlada uradila (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@loulouorange

Luiza Melcher je rođena sestra mlade i promenila je tok venčanja, ali ne svojom greškom. Naime, verenik njene sestre je tokom zaveta slučajno izgovorio ime Luiza umesto njegove devojke. To je izazvalo opštu pometnju, mlada se naljutila, a sestra tvrdi da je ovo moglo svakome da se desi, pogotovo jer je ona stajala iza mlade.

- Skoro svi me u komentarima optužuju za prevaru sa verenikom moje sestre, što nikada ne bih uradila. Bliski smo prijatelji, ali između nas nikada ništa nije bilo. Zaista mislim da je to bila slučajnost, kao kad nekoga pogledaš i slučajno izgovoriš njegovo ime. Stajala sam odmah iza sestre jer sam bila kuma i jedino što me je pogledao u pogrešnom trenutku i rekao moje ime. Ništa drugo se ne krije iza toga - rekla je ona.

Ona dodaje da ceremonija venčanja nije nastavljena nakon tog incidenta, zbog velike tuge njene sestre. Iako zaveti nikada nisu izgovoreni, prijem se nastavio jer je porodica uložila više od 80.000 dolara u pripreme.   

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@loulouorange

Devojka priča o svadbi koja je prekinuta

Nakon toga joj je prišao deda i zamolio je da ne učestvuje.

- Deda mi je prišao sa strane i rekao: "Hej, Luiza, možda bi bilo bolje da ti ne učestvuješ u ovome" i bila sam veoma srećna, jer je to i za mene bilo ponižavajuće - kaže iznenađena devojka, prenosi "24sata.hr".

Nada se da će se sestra pomiriti sa verenikom, jer smatra da je ovo bila samo slučajnost. 

Uz mnogo negativnih komentara nakon ove priče, neki ljudi su joj pružili podršku.

- Moja snaja je slučajno rekla ime mog najmlađeg brata kada je predstavila svog muža, mog najstarijeg brata. Smejali smo se!! Nema štete... Dešava se, Bože! - komentarišu ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading