TRUDNA SAM IAKO SAM I DALJE DEVICA! Sada moj dečko misli da sam ga prevarila!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

25.05.2024

00:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada devojka koja tvrdi da je i dalje nevina, kaže da je šokirana vešću da je u drugom stanju!

TRUDNA SAM IAKO SAM I DALJE DEVICA! Sada moj dečko misli da sam ga prevarila!

Foto: Shutterstock

Njen post na Redditu je sasvim očekivano privukao ogromnu pažnju.

- Devica sam, kao i moj dečko. Oboje smo mladi i nismo još spremni za intimne odnose. Za mene to nije visoko na listi prioriteta, a slično i on misli. Nekoliko godina smo zajedno, i naravno da smo radili razne stvari - priča ona i objašnjava šta se nedavno dogodilo:

- Otišla sam kod lekara jer mi danima nije bilo dobro. Dala sam krv i mokraću, i kada su stigli rezultati, lekar mi je rekao da sam trudna. Mislila sam da se doktorka šali, ali bila je ozbiljna, zaista sam u drugom stanju. Dok je lekarka govorila o daljim potezima, ishrani i vitaminima, prekinula sam je i rekla da nikako ne mogu da budem trudna jer nikad nisam imala intimne odnose.

- Objasnila mi je da u veoma retkim slučajevima žene mogu da zatrudne posle odnosa bez penetracije. Prestravljena, izjurila sam iz ambulante, sela u kola i odvezla se pravo kod dečka. Nisam mu se ni javila ili poslala poruku, bila sam kompletno rastrojena - priznaje devojka i otkriva u kavu agoniju se pretvorio razgovor sa dečkom.

Foto: Shutterstock

Ona je u očaju jer joj dečko ne veruje

Ne znam zašto, ali nije mi ni palo na pamet da će on pomisliti da sam ga prevarila, iako to nikad ne bih uradila. Sve sam mu objasnila, a kada je čuo da sam trudna, počeo je da viče: Kako je to moguće kad uopšte nismo vodili ljubav. Pokušala sam da ga ubedim da ga nisam prevarila i da uradi DNK test koji će pokazati čije je dete, ali mi on nije poverovao ni reči. Poslednje što mi je rekao je bilo: Stvarno sam ti verovao! - ispričala je ona.

- Posle toga je blokirao moj broj i uradio je isto i na svim društvenim mrežama. Poštovaću njegovu želju ako želi da raskinemo, ali mora da zna da ga nikad nisam varala. Ubija me pomisao koliko se on oseća povređenim. Nije rekao bilo kome da sam trudna, ja čak ni svojim roditeljima nisam to ispričala, ali je našim prijateljima rekao da sam ga prevarila, i sada gubim drugove i sve je otišlo dođavola - zaključila je Amerikanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading