AMERIKA ČINI ČUDA! Velika TRANSFORMACIJA Mijatovića: Nije više Bekam, već MBAPE! Iz aviona izašao sa KRZNENOM životinjom! (FOTO)

Autor:

Sport

25.05.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan je nedavno iz Zvezde prešao u Njujork

AMERIKA ČINI ČUDA! Velika TRANSFORMACIJA Mijatovića: Nije više Bekam, već MBAPE! Iz aviona izašao sa KRZNENOM životinjom! (FOTO)

Foto: printscreen/Instagram

Jovan Mijatović, fudbaler Njujork sitija, počeo je da živi svoj američki san.

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, koji je za deset miliona evra pojačao filijalu Mančester sitija preko Atlantika, imao je neobičan autfit na jednom od klupskih putovanja. 

Naime, mladi srpski napadač promenio je frizuru, u stvari boju kose, pa se čini da je umesto idola po kojem nosi nadimak - Bekam, postao novi Kilijan Mbape. Inače, takvu frizuru je francuski superstar promovisao i postavio kao standard.

Ali to nije sve. Mijatović je na pomenutom putovanju još jednom iznenadio. Nakon što je izašao iz aviona, u ispod ruke je držao ljubimca, a u pitanju je bio poznati krzneni sisar - rakun.

 

 

Napadač rođen 2005. godine je stavio paraf na petogodišnji ugovor sa Njujorkom, a nedavno je i debitovao u klubu koji je za njegov dolazak platio rekordan novac.

Ove sezone je potpuno "eksplodirao" u Zvezdi i na 26 mečeva u svim takmičenjima postigao je 11 golova (osam u Superligi), uz dve asistencije. Iskazao je potencijal i UEFA Ligi šampiona i u Omladinskoj Ligi šampiona gde je postigao dva pogotka.

Imao je zapažene partije i u omladinskoj reprezentaciji, pogotovo je briljirao protiv Italije u prijateljskom meču kada je za 45 minuta postigao dva fantastična pogotka uz asistenciju i doprineo pobedi od 5:4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading