"SLAVLJE NEK ZAPOČNE..."! Delije večeras spremaju SPEKTAKL! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2024

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda od 19 časova u poslednjem kolu čeka Čukarički.

"SLAVLJE NEK ZAPOČNE..."! Delije večeras spremaju SPEKTAKL! (VIDEO)

Foto: prinstskrin

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 19 časova dočekuju Čukarički u poslednjem kolu Superlige Srbije, a nakon meča na kojem će crveno-beli proslaviti 35. titulu - sprema se spektakl.

Tome svedoči i video-snimak na jednoj navijačkog stranici na kojem navijači Zvezde pozivaju svoje saborce na feštu. Očekuje nas bogat i sadržajan program na pobedničkoj ceremoniji, a poznat je i program proslave.

- Uoči početka duela šefu stručnog štaba našeg kluba će biti uručeta simbolična plaketa povodom više od 200 mečeva na klupi Crvene zvezde. Time će otpočeti i prelepa koreografija na Marakani, koja će sigurno probuditi pregršt prelepih emocija kod svih zvezdaša.

 
Verujemo da će naši prvotimci nastaviti sa dobrim partijama i prirediti utakmicu za uživanje, a svi oni koji na stadion dođu ranije, će imati priliku da pred početak meča uživaju u snimcima golova iz aktuelne sezone, koji će biti emotivani na semaforu. 
 
Pred kraj utakmice nad Marakanom će “leteti” i "kružiti" veliki crveno-beli dres sa brojem 35, u znaku i simbolu broja osvojenih titula Zvezde, a čim sudija označi finiš meča uslediće ceremonija dodele medalja i pehara na bini postavljenoj na centru terena.
 
Po završetku proslave na stadionu, žurka će se preseliti na Kalemegdan, gde ćemo prisustvovati novom spektaklu i doživljaju za pamćenje, koji će prirediti navijači i fudbaleri na beogradskoj tvrđavi
- poručuju s Marakane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading