MAJI NIKOLIĆ UVELI ZABRANU ZBOG GOLOTINJE: Pevačica doživela ŠOK! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

26.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjub je prepoznao Majin spot kao neprimeren, odmah je usledila zabrana!

MAJI NIKOLIĆ UVELI ZABRANU ZBOG GOLOTINJE: Pevačica doživela ŠOK! (GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Popularna pevačica Maja Nikolić uključila se danas uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal", gde je govorila o svojoj novoj pesmi "Štikle na sto", kojom najavljuje svoje letnje nastupe. Maja je otkrila da joj se dogodio veliki problem kad je pokušala da objavi spot na društvenoj platformi Jutjub.

- Kad smo objavili pesmu na toj platformi, zabranili su nam je zbog golotinje. N aime, moj maneken je imao nekoliko scena bez majice, imao ogromnu tetovažu ptice na grudima, i Jutjub je to prepoznao kao golotinju te ga nismo objavili - započela je Maja, pa otkrila da večeras snima novi spot:

- Večeras ćemo snimati novi spot koji će biti naknadno objavljen, a ovaj prvi će biti samo na društvenim mrežama - dodala je ona.

Kako je istakla, pesmu joj je poklonila Stoja, sa kojom se druži dugi niz godina.

Inače, Maja je za Vaskrs farbala jaja upravo sa Stojom, a za Republiku je tada otkrila kako je provela ovaj praznik.

- Vaskrs sam kao mala proslavljala baš po pravilima. Moj deka je bio sveštenik, tako da smo uvek išli na liturgiju, pričestili se nakon liturgije, posle čega smo svi se tucali jajima, još u crkvi, a onda i u kući. Puna nam je kuća bila gostiju - priča Maja, pa dalje objašnjava kakve rituale ima:

- Deci, odnosno najmilijima obično kupim nešto. To su pokloni koji slede kao i za rođendan i uvek je tu jedno specijalno jaje, koje je mojih ruku delo i jedan mali privezak. Nekako mi je to praznik koji me tera da darujem stvari, ne radim to samo za Božić ili Novu godinu. Mislim da je danas najbitnije kako odgajaš decu.

- Nije istina da je život borba i nije istina da su sve iskušenja oko nas i bolesti i smrt i ubistva! Zapravo, čovek se može spasiti čvrstom verom, ako poštuje ove radosne praznike, ako posti, bar koliko može. Dovoljno je postiti bar sedam dana i svaka žrtva i svaki rad se nagradi. Iskusila sam to na svojoj koži. Ne mogu da razumem ljude koji se ne sete da daruju nekoga čak i u vreme praznika. Doduše, vremena su takva da se mnogo brzo živi, pa su ljudi rasejani i često zaboravljaju šta je danas stvarno važno u životu - rekla je Nikolićeva za naš portal. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maja Nikolić za Vaskrs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading