UŽAS U DOMU NIKOLINE PIŠEK: Niko nije znao šta se dešava u njena četiri zida, tek je sada mogla da prizna ISTINU!

Autor:

Zabava

26.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek je otkrila kroz kakav pakao je prolazila u prethodnom periodu.

UŽAS U DOMU NIKOLINE PIŠEK: Niko nije znao šta se dešava u njena četiri zida, tek je sada mogla da prizna ISTINU!

Foto: printscreen/UNA TV

Nakon tragične smrti supruga Vidoja Ristovića, voditeljka Nikolina Pišek se našla u javnom sukobu sa svekrom Mišom Grofom oko podele imovine. Međutim, ono što javnost nije znala jeste da je Nikolina nakon cele situacije imala velikih finansijskih problema, što je uticalo na njene dalje planove, uključujući i renoviranje njene vile u Zagrebu.

Nikolina je otkrila da je zbog problema sa novcem morala da promeni dosta stvari u svom novom domu i prilagodi ih trenutnim prihodima.

Iako su se dogodile strašne stvari u njenom životu, Nikolina ističe da je uspela da se izbori sa nemogućim situacijama.

 

- Ovo je potpuno ludo, ali baš zato ovo moram podeliti sa vama. Ovako je moja kuhinja trebalo da izgleda pre nego što su se dogodile one grozne stvari u mom životu, a ovako izgleda sada. Dogodile su se strašne stvari, ja sam ostala usred projekta, a bez dovoljno novca i onda sam morala da rasporedim taj novac na neki drugi način. Ovo je nastalo iz te grozne situacije! Nešto prelepo i možda čak i bolje nego što je planirano.

- Kada vam život servira limune - napravite limunadu. Ili limoncello, tart od limuna, sladoled… Evo ja jesam. Iz jako loše pozicije, sa redukovanim budžetom, uz veliku podršku sa strane i pažljivu logistiku, uspela sam nemoguće. Ovo je delić toga, ali jako bitan i jedan od ključnih delova svakog domaćinstva. Njeno veličanstvo - kuhinja - napisala je Nikolina i pokazala svoj novi dom, koji sada izgleda fantastično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading