KARLEUŠA I DUŠKO ODRŽALI SASTANAK ZBOG RAZVODA: Ovo bi za ćerke bilo traumatično iskustvo, Tošić traži samo jedno!

Autor:

Zabava

26.05.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić je napokon progovorio o razvodu, čeka se odgovor Jelene Karleuše.

KARLEUŠA I DUŠKO ODRŽALI SASTANAK ZBOG RAZVODA: Ovo bi za ćerke bilo traumatično iskustvo, Tošić traži samo jedno!

Foto: Foto; ST/V.Lukić, N. Pančić

Jelena Karleuša i Duško Tošić su u centru pažnje javnosti zbog teških pregovora oko sporazumnog razvoda braka. Iako su održali nekoliko sastanaka preko advokata, nažalost, nisu uspeli da postignu dogovor. Tošić je izjavio da i dalje pokušava da izbegne razvod po tužbi, s obzirom na to da bi to bilo traumatično iskustvo za sve uključene, posebno za njihovu decu. Nadaju se da će uspeti da postignu sporazum u narednom periodu, što bi bilo u interesu svih.

Ovo je prvi put da se bivši fudbaler Duško Tošić javno obratio medijima povodom zvaničnog razvoda sa pevačicom Jelenom Karleušom. Do sada se nije oglašavao o ovoj temi, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - otkrio je sportista za Kurir.

Sa druge strane, Jelena Karleuša je u više navrata isticala da sa suprugom komunicira isključivo preko advokata, što ukazuje na ozbiljnost situacije i težinu pregovora između njih dvoje.

Duško Tošić trenutno boravi u Istanbulu, gde je godinama igrao uspešno za tamošnji Bešiktaš. Ova činjenica dodatno otežava situaciju, s obzirom na udaljenost i dodatne izazove za razvod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading