LAVINA EMOCIJA! Legenda REALA u suzama: Kros GRLIO SINA i plakao kao kiša! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.05.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji ples.

LAVINA EMOCIJA! Legenda REALA u suzama: Kros GRLIO SINA i plakao kao kiša! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Nakon deset godina provedenih u Real Madridu, Toni Kros odigrao je poslednju utakmicu za ovaj klub. Emotivni oproštaj od "Santiago Bernabeua" obeležen je suzama, ovacijama i snažnim emocijama.

U utakmici protiv Betisa u poslednjem kolu Primere (1:1), Toni Kros je doživeo emotivni vrhunac svoje karijere. Pre početka meča, prošao je kroz špalir saigrača i bio ispraćen ovacijama navijača. Tokom utakmice, odigrao je 86 minuta pre nego što je predao kapetansku traku Luki Modriću. Međutim, pravi emotivni trenutak usledio je nakon meča.

Foto: www.profimedia.rs

 


Iako se tokom utakmice držao čvrsto i bez suza, Toni Kros se slomio nakon meča kada su mu prišla deca. Tada je zagrlio svog sina i zajedno s njim zaplakao. Sam je priznao da se dobro nosio s emocijama sve do tog trenutka.

 

 


Toni Kros je ostavio dubok trag u Real Madridu, odigrao je 464 utakmice, postigao 28 golova i zabeležio 98 asistencija. Sa ovim klubom osvojio je ukupno 21 trofej, uključujući pet puta Ligu šampiona, šest puta Svetsko klupsko prvenstvo, četiri puta Primeru i tri puta nemačko prvenstvo. Osim uspeha u klubu, Kros je sa reprezentacijom Nemačke postao svetski šampion 2014. godine.

Ovim emotivnim oproštajem Toni Kros je ostavio neizbrisiv pečat na fudbalskoj sceni, a njegova poslednja utakmica za Real Madrid ostaće upamćena kao jedan od najdirljivijih momenata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading