KARLEUŠA OTKRILA NOVE DETALJE ODNOSA SA TOŠIĆEM: I dalje smo u braku, pričamo preko dadilje dece i advokata

Autor:

Zabava

12.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša progovorila o narušenom braku sa bivšim fudbalerom

KARLEUŠA OTKRILA NOVE DETALJE ODNOSA SA TOŠIĆEM: I dalje smo u braku, pričamo preko dadilje dece i advokata

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vlada LUKIĆ

Svaka izjava Jelene Karleuše o braku s Duškom Tošićem odjekne kao bomba u javnosti, pa se tako pevačica opet dotakla privatnog života i odnosa sa suprugom gostujući u jednoj emisiji, te otkrila kako funkcioniše brak koji je narušen, te kako izgleda kada supružnici ne komuniciraju direktno.
- Sa suprugom Duškom pričam preko dadilje i dece. I advokata. I dalje sam u braku. Ja sam ta koja drži tu zajednicu jer želim da moje ćerke, kad ustanu, vide tatu - rekla je Jelena, te se osvrnula na javnost.
- Srbi vole da se bave mojim privatnim životom i mojim brakom. Nažalost, tako je - priznala je Jelena, koja je takođe u jednom momentu prokomentarisala Duškov izgled, pa se dovodi u pitanje da li je to bilo njeno stvarno zapažanje ili samo puko peckanje u njenom stilu.
Lep je Duško, lep je čovek - šokirala je tad Jelena. 

 

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Takođe Jelena je ispovešću u jednom podkastu dodatno začinila priče o njihovom braku. Ona je govorila o tome šta se dešava iza vrata njihovog doma, te priznala da se trudi da ne ostaje s njim sama.

- Trudim se da ne ostanem sama kod kuće s njim. Mislim da sam rekla dovoljno. Mogu da kažem da nije ono što bih mogla da nazovem lepom komunikacijom, da tako kažem, ali to je život - zaključila je tada Karleuša. 

Foto: Instagram.com

 

 


Pevačica tipuje na milione, Karli otvara Onlyfans
Nakon što je rešila problem s Instagramom, gde joj je bio suspendovan profil zbog prijave botova, prilikom čega je izgubila ogromnu zaradu, Jelena Karleuša otišla je korak dalje i otvorila Onlyfans, preko kojeg očekuje mnogo veći priliv novca. Naime, ona je rešila da napravi ovu platformu za odrasle, kako je naglasila na instastoriju. Na Onlyfansu fanovi se mesečno pretplaćuju da bi videli sadržaj omiljene zvezde. Koliko će neko zaraditi, zavisi i od visine pretplate, ali i popularnosti na ostalim društvenim mrežama, a sadržaj ne mora po svaku cenu da bude eksplicitan. Na primer, planetarno popularna reperka Kardi Bi zarađuje milione iako ne prikazuje eksplicitan sadržaj. Podsećamo, u Srbiji brojne starlete i rijaliti-učesnice imaju ovu platformu, kao i nekadašnja košarkašica Milica Dabović, koja im donosi vrtoglavu zaradu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suzana

13.05.2024 13:09

Nemoj da se ponizavas,curko jedna, nesposobna zapravo. Spavas sa drugim muskarcima i on zenama i pricas gluposti ,ne sramoti decu,kulturno se razvedi i vodite normalan zivot zbog dece.