ĐOKOVIĆ PORAŽEN ZBOG POSLEDICA UDARCA FLAŠICE?! "BIO SAM DRUGI IGRAČ!" Novak o incidentu nakon eliminacije

Autor:

Sport

12.05.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Odlučio sam da ne uradim sve testove zbog te situacije juče"

ĐOKOVIĆ PORAŽEN ZBOG POSLEDICA UDARCA FLAŠICE?! "BIO SAM DRUGI IGRAČ!" Novak o incidentu nakon eliminacije

Foto: Twitter

Novak Đoković završio je učešće na Mastersu u Rimu u trećem kolu pošto ga je eliminisao Alehandro Tabilo sa 2:0 (6:2, 6:3) u setovima.

Ovo je bio jedan od najgorih mečeva Novaka u celoj karijeri. Meč je započeo dominantno za Tabila, koji je odmah ostvario dva brejka i poveo sa 4:0 u prvom setu. Iako je Đoković uspeo da osvoji par gemova, set je završen rezultatom 6:2 u korist Čilenca. Drugi set je takođe počeo brejkom za Tabila, a i pored Đokovićevog truda da se vrati u meč, Čileanac je uspeo da održi prednost i završi meč sa duplom greškom srpskog tenisera.

Novak je posle meča čestitao rivalu.

- Čestitam protivniku, prvi put igram protiv njega. Odličan je igrač, svestrano igra. Nisam uspeo da nađem svoju igru i to je uglavnom to - počeo je Nole.

Na pitanje da li je to što je bio pogođen flašicom u glavu uticalo na njega, rekao je:

Republika

Foto: Twitter.com/printscreen

Momenat kada ga je pogodila flašica

- Ne znam, da budem iskren. Odlučio sam da ne uradim sve testove zbog te situacije juče. Nisam osećao ništa. Nisam trenirao i nisam se osećao isto. Nisam se osećao prisebno. Danas sam bio pod velikim stresom, što je bilo još gore zbog bola. Možda ima veze sa tim...

Nastavio je u istom tonu.

- Kao što sam vam rekao nisam radio nikakve testove, ali uradiću ih pa ćemo videti šta se dešava, rekao je Đoković i potom završio:

- Ova situacija je bila neočekivana za mene, da se čovek nagnuo preko ograde, da mu je flašica ispala iz ranca, da udari tako direktno u moju glavu. Bilo je neočekivano očigledno, nisam čak ni gledao gore, osetio sam jak udarac u glavu i veoma je uticalo na mene danas. Bilo je krvi, ali uspeo sam da spavam dobro bez glavobolje, sutra sam se osećao dobro, ali danas kako sam izašao na teren, ušao u svoje patike, oseća sam se kao drugi igrač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivan

12.05.2024 21:40

Svak čast Novaku koji nije hteo da preda meč zbog opasnosti koju moze izazvati takva pivreda glave. Rešio je da igravsportski, ali videlo se da je hteo samo da obavi taj susret.