ĐOGANIJEVA VRIŠTI OD BOLOVA: Osvanuo uznemirujući snimak sa klinike, Nina zapomaže na sav glas!

Autor:

Zabava

25.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Đogani trpi stravične bolove.

ĐOGANIJEVA VRIŠTI OD BOLOVA: Osvanuo uznemirujući snimak sa klinike, Nina zapomaže na sav glas!

Foto: instagram.com/printscreen

Sestra bivše rijaliti učesnice i pevačice Lune Đogani, mlada Nina Đogani, nedavno je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije sa dečkom koji je trenutno nalazi iza rešetaka u Okružnom zatvoru u Beogradu. Ona je, naime, javno čestitala svom momku rođendan, izrazivši ljubav prema njemu i pokazala zajedničke fotografije nastale dok je on još uvek bio na slobodi.

- Srećan rođendan, ljubavi moja, volim te više od svega, zauvek. Moje sve - napisala je Đoganijeva uz emotikone majmunčeta i belog srca, dodavši pesmu "Anđeo" od repera Jale Brata.

Sada je podelila uznemirujući snimak, objašnjavajući da je u toku procesa laserskog uklanjanja tetovaža, što je poprilično bolno iskustvo. Nina se pokajala zbog "crtanja" po koži, pa je odlučila da tu grešku ispravi, a kompletan proces je snimljen za društvene mreže.

Podsećanja radi, Nina Đogani je nedavno uhvaćena kako posećuje dečka u zatvoru, a kasnije je i progovorila o toj temi. Iako nije želela da otkriva detalje, istakla je da je to njihova privatna stvar i da joj je krivo što su ih slikali tamo. Takođe, naglasila je da je zatvor za ljude i da je teško što se njen dečko predstavlja na određeni način u medijima.

- Ne bih da previšem pričam o tome. Neću ni da lažem, jeste, uslikana sam tamo gde sam uslikana... Krivo mi je što sam uslikana tamo jer, jednostavno, krvo mi je što tamo moraju da nas slikaju - istakla je Nina za domaće medije, te nastavila:

- Ne bih da otkrivam detalje, to ja naša privatna stvar, mislim njegova privatna stvar, on nije javna ličnost i ne treba da se iznose takve stvari, ali mnogo ima tu predrasuda i šta je i gde je on, videla sam na internetu razne neke laži. Krivo mi je zbog njega što se tako predstavlja. Znala sam da je će to doći u medije. I zatvor je za ljude!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading