OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA IZ BRAKA JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA: Glumac ovo neprestano ponavlja svojoj supruzi!

Autor:

Zabava

25.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Tomašević nikada ovo ne pokazuje javno.

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA IZ BRAKA JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA: Glumac ovo neprestano ponavlja svojoj supruzi!

Foto: printscreen/instagram.com

Jelena i IVan

Jelena Tomašević, popularna pop zvezda, nedavno je izdala album "Iskrena" na kojem je dugo radila. Ističe da je danas privilegija baviti se ovim poslom na način na koji želi, bez dodvoravanja aktuelnim dešavanjima. Pesme sa albuma su pažljivo birane za sve one koji prate njen rad već godinama, a zanimljivo je da svako ima različitog favorita među pesmama. Zahvaljuje svojim kolegama i prijateljima koji su doprineli da album zvuči autentično, posebno ističući Mahira Sarihodžića koji je radio aranžmane i muzičku produkciju.

Pesma "Nema te" je jedna od istaknutih sa albuma, obojena emocijama. Jelena ističe da je čula divnu melodiju na Instagramu svog gitariste Branka Koprivice i poželela da napiše tekst. Inspiraciju za stihove pronašla je u pesmi "Čekaj me" Konstantina Simonova, koja je odjekivala u njenom umu i bila inspiracija za ovu numeru.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Tomašević

 

Vi ste napisali pesmu “Nema te”. Pesma je obojena emocijama. Kada ste pisali ove reči, koje su to stihovi koje ste pretočili iz privatnog života?

- Čula sam divnu melodiju na instagramu mog dragog gitariste Branka Koprivice i poželela da napišem tekst. Ivan često govori stihove čuvenog pesnika Konstantina Simonova, a naročito pesmu “Čekaj me”, koja mi je odjekivala u glavi i na neki način bila inspiracija... “Čekaj me, ja ću sigurno.

Da li i posle toliko godina braka, kažete ujutru Ivanu: “Dobro jutro ljubavi”?

- Skoro uvek sam prva koja ujutru ustane i Ivanu i Nini poželim dobro jutro. A moja pesma “Dobro jutro ljubavi” je često bila citirana u šali  - izjavila je Jelena kroz smeh, kako prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading