JELENA TOMAŠEVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O RAZVODU: Otkrila ISTINU o braku sa Ivanom Bosiljčićem - OVO je velika TAJNA za koju javnost nije znala!

Autor:

Zabava

12.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Tomašević otvorila je dušu o ljubavi sa njenim voljenim suprugom Ivanom Bosiljčićem!

JELENA TOMAŠEVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O RAZVODU: Otkrila ISTINU o braku sa Ivanom Bosiljčićem - OVO je velika TAJNA za koju javnost nije znala!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Pevačica Jelena Tomašević nedavno je objavila album sa 7 novih pesama, a tim povodom gostovala je u emisiji ,,Premijera - vikend specijal". Jelena je istakla da je vrlo ponosna na nove pesme i da je za svaku snimila spot, kojim je uz pomoć saradnika istakla i prenela emocije svake numere. 

Potom, kroz razgovor sa voditeljkom, Jelena se dotakla i teme o ljubavi, brakova i razvoda. Kako se prethodnih meseci na estradnom nebu raspali mnogi poznati brakovi, Jelena je prokomentarisala kada ju je voditeljka upitala o pucanju braka Dragane Mirković i Tonija Bijelića. 

Foto: RTV Pink printscreen

Jelena Tomašević

 

- Žao mi je kada to pročitam, ali ja ne komentarišem tuđe privatne živote. To su osetljive stvari i u tim momentima, kada ljudi prolaze kroz težak period, nema ničeg goreg kada se ulazi u sitna crevca ko je šta rekao i uradio. To mi je žao što se tako učestalilo i neka stane sa tim sa ovim lepim vremenom. Samo neka prestane - rekla je Jelena Tomašević. 

Potom je Jelena otkrila i da ne postoji recept za uspešan brak, već da sa svojim voljenim suprugom Ivanom Bosiljčićem vrlo neguje ljubav. 

Foto: Republika, ATA Images

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

 

- Sve relativna stvar, mislim da ne postoji recept ili formula, svaka ljubav je specifična veza na svoj način. Prijateljstvo treba da se neguje, pa i ljubav, publika treba da se neguje, sva ta pažnja i zahvalnost, treba da se neguje. Ivan i ja, malo, malo pa se uhvati nešto, naslov bombastičan, pa nas zovu i kažem da se pročita tekst do kraja... O čemu se radi i kad sam rekla, a ono 2000. i neke godine... Kriza je i u svetu i u novinarstvu. Mi smo već 12 godina u braku, sada već 13. Obeležimo, ali ono, nas troje i to je to - dodala je naša pevačica. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading