IVAN BOSILJČIĆ PROGOVORIO O PRELJUBI JELENE TOMAŠEVIĆ: Biću spreman da OPROSTIM... Ovo je najveća TAJNA njegovog braka!

Autor:

Zabava

24.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac otkrio je kako bi reagovao na prevaru!

IVAN BOSILJČIĆ PROGOVORIO O PRELJUBI JELENE TOMAŠEVIĆ: Biću spreman da OPROSTIM... Ovo je najveća TAJNA njegovog braka!

Foto: Republika, ATA Images

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Glumac Ivan Bosiljčić nedavno je dao intervju u kojem je još jednom progovorio o svom braku sa pevačicom Jelenom Tomašević i temi preljube. On je istakao da je njihov uspeh kao para rezultat međusobne podrške i pohvala, te da oboje uživaju u komplimentima koji stižu na račun supružnika. Naime, kada se Jeleni upute komplimenti na račun Ivana, ona sa šarmom odgovara da dame imaju ukusa, dok i Ivan, s druge strane, rado prima pohvale na račun supruge, ističući da to proističe iz njihovog odnosa.

- Jelena često kada joj priđu dame iz publike, i daju komplimente na temu njenog supruga, ona zna svakako da je to njena zasluga. Ona ume da se našali i da kaže, dame imaju ukusa. Opet sa druge strane, i ja primam komplimente na Jelenin račun, zato što mislim da to sve proističe iz našeg odnosa - istakao je popularni glumac u jutarnjem programu Radija S, te se dotakao prevare i da li bi istu oprostio svojoj lepšoj polovini:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Bosiljčić

- Mi treba da se naviknemo da u životu sve praštamo. U tom smislu, ako sebe podsećamo, ako otkrijem grešku ili ako nešto prepoznamo, negde gde sam zabrljao sebi iskreno želim ako se pokajem i zatražim iskren oprost. E, pa, isto to razvijam kod sebe. Ako mi se desi da bilo ko od mojih bliskih ljudi zatraži oprosti na bilo koju temu, na najosetljivije teme, i ljubavne i prijateljske, biću spreman da oprostim. Znao sam da će ta tema opraštanja, te delikatne stvari otvoriti i druge teme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading