PREMINUO OTAC DIDI DŽEJ: Potresna scena sa groblja, pevačica se raspada od tuge!

Autor:

Zabava

25.05.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Didi Džej je podelila tužne vesti.

PREMINUO OTAC DIDI DŽEJ: Potresna scena sa groblja, pevačica se raspada od tuge!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Poznata pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, nedavno je doživela težak gubitak - preminuo je njen otac Slavko. Ova vest je potresla njene brojne fanove, a Didi je na svom Instagram profilu podelila sliku sa groblja, na kojoj se vidi rak sa venecima i buketima cveća, kao i ime njenog oca na krstači.

Iako je Didi veoma pocučena osoba kada je u pitanju porodični život, javnost je ostala zaintrigirana time kako je pevačica doživela ovu tešku situaciju. Nažalost, Didi se nije oglasila povodom ove vesti, te su njeni prijatelji i fanovi bili uskraćeni za njene reči o ovom tužnom događaju.

- Moja porodica ne želi previše da se fotografiše, ne žele da budu u javnosti. Žele normalno da žive, šetaju ulicom, podržavaju me svakako u svemu - rekla je Didi svojevremeno.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Didi Džej

 

Didi Džej je tokom svoje karijere stekla veliki broj fanova koji je prate i podržavaju u svemu što radi. Nakon tužne vesti o gubitku oca, društvene mreže preplavile su poruke saučešća i podrške za pevačicu. Njeni fanovi su izrazili veliku tugu zbog gubitka i poslali reči podrške i ohrabrenja u ovim teškim trenucima.

Gubitak voljene osobe je uvek težak, a Didi Džej je sada suočena sa izazovom da se nosi sa ovom tugom. Njeni fanovi i javnost pružaju joj podršku u ovom teškom periodu, a pevačica će sigurno pronaći snagu da prebrodi ovu životnu prepreku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading