POKOJNI TONI MONTANO TRAŽIO POMOĆ NA SVE STRANE: Ovo ga je posebno mučilo, njegova molba KIDA DUŠU!

Autor:

Zabava

24.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije otkrile poslednje dane slavnog muzičara!

POKOJNI TONI MONTANO TRAŽIO POMOĆ NA SVE STRANE: Ovo ga je posebno mučilo, njegova molba KIDA DUŠU!

Foto: youtube/printscreen

Toni Montano

Domaća javnost je bila zatečena vestima o tragičnom pronalasku Tonija Montana, poznatog muzičara, mrtvog u svom stanu u Beogradu. Ova vest je izazvala tugu među fanovima i šok u zgradi gde je Toni živeo. Na ulaznim vratima je stajalo upozorenje, a njegove komšije iz Bojnika, gde je takođe planirao da se preseli, su otvorile dušu za domaće medije.

Komšije su otkrile da je Toni samo pre desetak dana bio u Bojniku, gde je vredno radio na sređivanju dvorišta.

Toni je bio u procesu prodaje svog stana u Beogradu i planirao je da se preseli u Bojnik, gde je već imao kuću. Komšija je otkrio da ga je zamolio da nađe nekog ko bi mu preterao pokošenu travu, dok je Toni pričao o svojim planovima za selidbu. Međutim, poslednjih meseci nije bio dobro, što je primećeno i u njegovom ponašanju.

Republika

Foto: PRINTSKRIN

Toni Montano

 

- Samo pre desetak dana je bio ovde i kosio travu kako bi sredio dvorište. Čim je zamotao česmu, mora da je otišao za Beograd - rekli su oni, a drugi komšija je od medija saznao da je Toni preminuo, što je podneo veoma teško i sa suzama u očima.

- Baš me je bio zamolio da mu nađem nekog da mu pretera pokošenu travu. Pričao mi je da je prodao stan i da će definitivno da se preseli u Bojnik. Ipak, poslednjih meseci nije bio dobro. To se videlo - rekao je komšija za Kurir.

Vest o Tonijevoj smrti je potresla komšije, a jedan od njih je saznao za tužnu vest sa suzama u očima. Njegova smrt je izazvala teško emotivno stanje među ljudima koji su ga poznavali u Bojniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading