OTKRIVENO GDE SE NALAZI TELO TONIJA MONTANA: Evo gde će pevač biti SAHRANJEN, zbog ovoga se još uvek čeka TAČAN DATUM!

Autor:

Zabava

24.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokojni pevač Toni Montano će na ovom mestu biti ispraćen na večni počinak!

OTKRIVENO GDE SE NALAZI TELO TONIJA MONTANA: Evo gde će pevač biti SAHRANJEN, zbog ovoga se još uvek čeka TAČAN DATUM!

Foto: PRINTSKRIN

Toni Montano

Proslavljeni muzičar Velibor Miljković, poznatiji u javnosti kao čuveni Toni Montano, pronađen je mrtav u svom stanu u Beogradu, 22. maja, međutim, još uvek se ne zna kada će biti ispraćen na večni počinak. Ipak, kako se saznaje, pevač će, čim se utvrdi uzrok njegove iznenadne smrti, biti sahranjen u rodnom mestu svojih roditelja, u Bojniku, kod Leskovca.

Inače, prema poslednjim informacijama, telo Tonija Montane se još uvek nalazi na Institutu za sudsku medicinu, gde se čeka obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti. 

- Nije dobila od pogrebne ništa. Treba da se utvrdi uzrok smrti, zato se čeka. Ne zna se još ništa - rekla je komšinica pokojnog muzičara, prenosi Telegraf.

Republika

Foto: Nebojša Mandić

Toni Montano će biti sahranjen u rodnom mestu Bojnik

Podsećanja radi, Toni Montano preminuo je u sredu, 22. maja, u 62. godini, kako je potvrđeno medijima. Prema navodima, upućena patrola na licu mesta zatekla je Snežanu Miljković, sestru od strica preminulog Velibora Miljković, poznatijeg pod umetničkim imenom Toni Montano, koja je izjavila da se on nije javljao na telefon i da nije otvarao vrata stana. Zbog toga su angažovali bravara koji je otvorio stan, gde je u fotelji zatečen muzičar.

Na lice mesta izašla ekipa Hitne pomoći koja je konstatovala smrt. Nakon što je izvršen uviđaj, stan je zapečaćen, a utvrđeno je da nije bilo tragova nasilne smrti.

Inače, Toni Montano je imao poslednju želju pred smrt, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading