GOCA TRŽAN HITNO PREKINULA KONCERT ZBOG ĆERKE: Pred svima GRCALA u suzama, da se naježiš kakva scena (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica jedva pevala od suza uz pesmu koju je posvetila naslednici Leni!

GOCA TRŽAN HITNO PREKINULA KONCERT ZBOG ĆERKE: Pred svima GRCALA u suzama, da se naježiš kakva scena (FOTO)

Foto: ATA Images/M. P.

Večeras je u MTS dvorani održan koncert poznate pevačice Goce Tržan, a atmosfera je bila nabijena emocijama. Ovaj događaj je poseban ne samo zbog muzike i energije koju je Goca delila sa publikom, već i zbog važnog datuma. Naime, njena sedamnaestogodišnja naslednica Lena danas slavi rođendan, a koja je takođe bila prisutna na koncertu.

Posebno emotivan momenat bio je kada je Tržanova pevala pesmu "Po mome srce hodaj", koju je posvetila upravo svojoj ćerki. Emotivne scene sa Lenom sa jednog od njenih ranijih koncerata prikazivale su iza pevačice na video-bimu, a Goca je u jednom momentu čak i zaplakala, te grcajući u suzama pevala emotivne stihove svoje jedne od najpopularnijih balada.

- Ovu pesmu sam otpevala 2002. godine, a tek godinama kasnije sam shvatila da je pesma posvećena mojoj najvećoj ljubavi, mojoj ćerki - poručila je Goca, vidno emotivno potrešena.

Podsećanja radi, Goca Tržan je uoči izlaska na binu priznala razlog zbog kojeg je izabrala datum koncerta koji pada baš na dan rođenja njene ćerke Lene.

Republika

Foto: ATA Images/M. P.

Goca Tržan održala koncert u MTS Dvorani

Danas je mojoj ćerki rođendan. Kada je suprug zakazivao koncert jedini termin koji je bio slobodan bio je 23. maj. Tako da, ja večeras nemam koncert, nego slavim njen rođendan (smeh). Odmah me je pitala "Jao, neće valjda da me slikaju"? Tinejdžerka je, ne voli da se slika, ne voli da bude komentarisana, to nije njen život - istakla je poznata pevačica za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nesretnica

24.05.2024 08:02

Ko jos slusa ovu nesretnicu iz devedesetih

Odgovori 4 13