GOCA TRŽAN OTKRILA STROGO ČUVANU TAJNU: Ovo su svi čekali da čuju, spomenula i ĆERKU! (VIDEO)

Autor: P. R. / G. D.

Zabava

23.05.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila ko će biti gost na njenom koncertu!

Pevačica Goca Tržan večeras će održati koncert kojim obeležava tri decenije uspešne muzičke karijere. Iako je stekla popularnost kao članica benda "Tap 011", Goca je odlučila da krene u solo vode i 1999. godine objavila svoj prvi solo album pod nazivom "U niskom letu". Iako je prošlo tri decenije, Goca i dalje uživa veliku popularnost među publikom svih generacija.

Uoči koncerta, Goca je istakla koliko voli svoj posao i kako je izuzetno vezana za svoju publiku. Istakla je da je najbolji deo njenog posla trenutak kada stane na scenu i zagrabi mikrofon, te da je uzbuđenje pre koncerta nešto što je inspiriše i daje joj energiju.

Mnogo volim svoj posao, obožavam publiku, volim to kada izađem na binu i najbolji deo mog posla je kada uhvatim mikrofon i kada to krene. Sve drugo je "nužno zlo" - rekla je ona za Republiku i otkrila da, za razliku od nekih kolega, ne konzumira alkohol, te da pred izlazak na binu neće uzeti nešto za "zagrevanje":

Republika

Foto: E-stock/Caslav Vukojicic

Goca Tržan

Ne pijem alkohol nikada u životu, ni pred koncert. Volim osećaj uzbuđenosti, ta energija nije loša za izlazak na binu. Ne želim da izađem "utrnula", naprotiv, želim sve da čujem, sve da vidim i sve da pamtim. 

Interesantno je da je Goca izabrala datum koncerta koji pada baš na dan rođenja njene ćerke Lene.

Danas je mojoj ćerki rođendan. Kada je suprug zakazivao koncert jedini termin koji je bio slobodan bio je 23. maj. Tako da, ja večeras nemam koncert, nego slavim njen rođendan (smeh). Odmah me je pitala "Jao, neće valjda da me slikaju"? Tinejdžerka je, ne voli da se slika, ne voli da bude komentarisana, to nije njen život - rekla je Goca, a na pitanje kako bi u jednoj reči opisala svoju karijeru, rekla je:

Republika

Foto: E-stock/Caslav Vukojicic

Goca Tržan

Intenzivno. Karijera mi je bila intenzivna, kao i ceo moj život, 30 godina sam u ovom poslu, prošla sam sve moguće stepenice koje ovaj posao traži. 

Goca je istakla i veliku podršku svog supruga u celokupnoj organizaciji koncerta, ističući da bez njegove pomoći ne bi uspela da ostvari ovaj veliki projekat.

Raša je ozbiljan car. To je čovek koji je ovaj projekat izneo na svojim leđima, ne bih ni trećinu svega ovoga da postignem da nije njega. Toliko puta dnevno mu kažem da ga volim, ali on ustvari ne zna koliko je to mnogo. Hoću da mu se zahvalim, jer je isterao sve do kraja - kaže Tržanova, te otkrila strogo čuvanu tajnu:

- "Tap 011" će biti moj specijalni gost na koncertu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading