SKINULA SE DANIJELA DIMITROVSKA: Lepa voditeljka ostavila sve bez teksta, OVO je tajna njenog izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka i voditeljka pozirala u bikiniju!

SKINULA SE DANIJELA DIMITROVSKA: Lepa voditeljka ostavila sve bez teksta, OVO je tajna njenog izgleda! (FOTO)

Foto: Vladimir Lukić

Danijela Dimitrovska

Danijela Dimitrovska, poznata manekenka i voditeljka, privlači pažnju svojom izuzetnom lepotom i zavidnom figurom. Nedavno je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa plaže koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Ova atraktivna voditeljka je istakla svoje izvajano telo i bujno poprsje, što je izazvalo brojne pozitivne komentare o njenom izgledu.

Zbog brojnih upita o njenom režimu ishrane, Danijela je odlučila da otkrije svoj jelovnik putem videa. 

Republika

Foto: Instagram.com

Danijela Dimitrovska

- Jutro započinjem vodom sa limunom i suplementacijom, uzimam probiotik namenjen ženama koji čuva reproduktivno zdravlje i bustuje organizam. Zatim prelazim na doručak. Omiljeni mi je palenta sa sirom i kiselim mlekom.

- Za ručak najradije jedem tortilju sa tunjevinom, povrćem i sirom - istakla je.

Za razliku od mnogih dama koje vode računa o liniji, Danijela Dimitrovska večeru ne izbegava.

- Uveče pojedem potaž od bundeve i salatu sa povrćem, avokadom i slaninicom – otkrila je manekenka koja je visoka 178 cm i perfektno građena, prenosi "Blic".

- Ukoliko sam dodatno gladna između obroka ubacim i neku užinu, voće ili orašaste plodove – zaključila je Danijela Dimitrovska.

Danijela Dimitrovska je dokaz da uz zdravu ishranu, redovnu fizičku aktivnost i podršku bližnjih, možemo postići sjajne rezultate u svom ličnom i profesionalnom životu. Njen primer inspiriše mnoge žene da vode računa o svom zdravlju i da veruju u svoje potencijale, bez obzira na početne sumnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
миле

27.05.2024 07:54

dobro je odrzava ovaj novi decko onaj smesni amidzi je slabo to radio nije podmazivao redovnoa menjao ulje i radio veliki i mali servis!! sabacka stipsa