BRAVOOOO, OLGAAAA! Srpkinja FURIOZNO preslišala POLUFINALISTKINJU Rolan Garosa! Velika POBEDA Danilovićeve!

Autor:

Sport

26.05.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa, savladavši Martinu Trevižan iz Italije rezultatom 2:0 (po setovima 6:1, 6:2).

BRAVOOOO, OLGAAAA! Srpkinja FURIOZNO preslišala POLUFINALISTKINJU Rolan Garosa! Velika POBEDA Danilovićeve!

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

Brutalnom i furioznom igrom u svom prvom meču ove sezone na Otvorenom prvenstvu Francuske u Parizu, Olga Danilović je demonstrirala silu protiv 87. teniserke WTA liste.

Bespomoćno je izgledala Italijanka, polufinalistkinja Rolan Garosa iz 2022. godine, protiv razgoropađene Srpkinje, koja je već u prvom setu pokazala dominaciju, pregazivši rivalku, prepustivši joj samo jedan gem - 6:1!

Za samo 37 minuta, Danilovićeva je dobila uvodni period protiv Martine Trevižan, oduzimavši protivnici servise u četvrtom i šestom gemu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Martina Trevižan

Deprimirana nekada 13. igračica planete, nije imala rešenje za Olgu, pa je na startu drugog seta ponovo izgubila svoj servis (2:1), ali se revanširala ribrejkom i izjednačila na 2:2. Međutim, to nije sputalo Srpkinju, te je opet napravila brejk i povela s 3:2.

Posle iskorišćenog servisa, Danilovićeva je još jednom u sedmom gemu uspela da napravi novi brejk i povede s 5:2, a potom rutinski odservira za veliki uspeh i plasman u drugu rundu Rolan Garosa.

Podsetimo, najveći uspeh u Bulonjskoj šumi, srpska teniserka napravila je prošle sezone kada je stigla do trećeg kola, kada ju je zaustavila favorizovana Tunišanka Uns Žaber posle preokreta 1:2 (6:4, 4:6, 2:6).

Za plasman u 3. kolo, Olga Danilović će igrati protiv pobednice američkog okršaja između Danijele Kolins i Kerolajn Dolehajd. Taj meč je na programu u ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading