SENZACIJA U PARIZU! Novakov DŽELAT ispao već u prvom kolu od KVALIFIKANTA!

Autor:

Sport

26.05.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvom kolu Rolan Garosa desilo se iznenađenje kada je mladi Belgijanac Zizu Bergs savladao Alehandra Tabiloa rezultatom 3:1 (po setovima 6:3, 6:7, 2:6, 2:6)

SENZACIJA U PARIZU! Novakov DŽELAT ispao već u prvom kolu od KVALIFIKANTA!

Foto: www.profimedia.rs

Ovo je bio veliki preokret s obzirom da je Alehandro Tabilo nedavno ostvario pobedu nad Novakom Đokovićem, a očekivalo se da će nastaviti sa dobrim rezultatima na turniru. Međutim, Bergs je pokazao izuzetnu igru i uspeo da zabeleži pobedu protiv 25. igrača ATP liste.

U drugom setu, Zizu Bergs je pokazao svoju snagu i veštinu, uspevajući da izgubi servis na startu, ali zatim ga vrati u četvrtom gemu. Usledila je rezultatska klackalica sa brejkovima na obe strane terena, a Belgijanac je uspeo da ostvari brejk u petom i sedmom gemu, preokrenuvši situaciju u svoju korist.

Iako je delovalo da će Tabilo povesti 2:0, kvalifikant je uspeo da mu oduzme servis u osmom i desetom gemu, rešivši set u svoju korist rezultatom 5:7.

Foto: www.profimedia.rs

Alehandro Tabilo je ispao već u prvom kolu Rolan Garosa

U naredna dva seta, Zizu Bergs je nastavio da dominira, uzimajući Tabilu po dva servisa u svakom setu i na kraju ostvario pobedu rezultatom 6:2, 6:2. Ova pobeda predstavlja veliku senzaciju, posebno imajući u vidu da je Bergs učestvovao na turniru preko kvalifikacija.

Belgijanac će u drugom kolu igrati protiv Maksimilijana Materera iz Nemačke, koji je savladao Australijanca Džordana Tompsona sa maksimalnih 3:0.


Ovim trijumfom, Zizu Bergs je pokazao da može da se nosi sa renomiranim igračima i da ima potencijal da napravi velike rezultate na profesionalnoj teniskoj sceni. Ovo iznenađenje sigurno će privući pažnju ljubitelja tenisa širom sveta i ostaviti trag na ovogodišnjem Rolan Garosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading