ŠTA TO URADI, RAFA? Nadal žestoko PREVARIO Rolan Garos! Organizatori u ŠOKU!

Autor:

Sport

26.05.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao.

ŠTA TO URADI, RAFA? Nadal žestoko PREVARIO Rolan Garos! Organizatori u ŠOKU!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal, rekorder sa osvojenih 14 titula na Rolan Garosu, razmatrao je mogućnost da ova godina bude poslednja u njegovoj karijeri.

Organizatori su planirali da mu prirede oproštajnu ceremoniju na ovogodišnjem turniru, ali se Nadal predomislio i ostavio otvorenu mogućnost da se vrati u Pariz i sledeće godine.

Ameli Morezmo, direktorka Rolan Garosa, otkrila je da su imali planove za ceremoniju oproštaja za Nadala, ali da je on iznenada promenio mišljenje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ameli Morezmo

- Kao što i pretpostavljate, imali smo nešto u planu za njega, ali je on (u subotu) rekao da ne zna da li će ovo zaista biti njegov poslednji Rolan Garos ili ne. Želi da ostavi otvorena vrata da se možda vrati sledeće godine, tako da ga nećemo gurati - izjavila je Morezmo.

Proslavljena teniserka je dodala da će poštovati Nadalovu odluku i da će biti spremni da organizuju ceremoniju ili oproštajnu feštu kada on to bude želeo.

- To je njegova odluka, iako smo spremni da samo pritisnemo dugme i da se nešto desi, poštovaćemo šta želi i sigurno ćemo biti spremni: bilo da on to želi da uradi kasnije tokom godine, sledeće ili bilo kada on to bude poželeo - istakla je Morezmo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

27.05.2024 18:34

Nije Nadal prevario samo Rolan Garos. On je varao i prevario ceo svet. Rođen kao prevarant!!!