VELIKA ŽELJA VEČITIH DOŽIVELA UŽASNU POVREDU! Bivši trener Parizana ZAKUKAO: "Uništen sam"!

Autor:

Sport

26.05.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki peh za ekipu Žalgirisa.

VELIKA ŽELJA VEČITIH DOŽIVELA UŽASNU POVREDU! Bivši trener Parizana ZAKUKAO: "Uništen sam"!

Foto: Starsport

Tokom utakmice protiv Lietkabelisa u domaćem prvenstvu, Kinan Evans, najbolji košarkaš Žalgirisa, doživeo je tešku povredu kolena. 

Nažalost, prema prvim procenama, ova povreda će veliku želju Crvene zvezde i Partizana udaljiti sa terena na neko vreme. Evans je pao na pod tokom pokušaja blokiranja šuta, a bolna grimasa na njegovom licu jasno je ukazivala na ozbiljnost situacije. On je nedavno uspešno oporavljen od povrede ahilove tetive, što dodatno čini ovaj trenutak težim za njega i tim.

Andrea Trinkijeri, trener Žalgirisa, teško je podneo ovaj događaj. Izrazio je svoje duboko žaljenje i emotivnu vezanost prema Evansu, ističući da je potresen ovom situacijom.

Republika

Foto: Starsport

Kinan Evans

- Uništen sam zbog ovog fenomenalnog ljudskog bića. Ne mogu da nađem prave reči. Ovo što se desilo me ubija. Voleo bih da mogu da mu dam svoje koleno - rekao je Trinkijeri.

Trebalo bi da Evans gotovo sigurno napusti redove litvanskog šampiona na kraju sezone, pominju se i veliki klubovi koji ga traže, najviše se pričačlo o prelasku u Olimpijakos. Međutim, sudeći da će ga ova povreda udaljiti od terena duži vremenski period, pitanje je hoće li američki košarkaš napustiti litvanski klub i šta će uopšte biti sa njegovom daljom karijerom, pošto je ipak u pitanju druga ozbiljna povreda na istoj nozi...

Ove sezone u Evroligi Evans je prosečno beležio 17,3 poena i 3,9 asistencija po utakmici.

Na kraju je Žalgiris uspeo da savlada Lijektabelis i plasirao se u finale litvanskog prvenstva, a srpski trener Nenad Čanak je bio isključen. Đorđe Gagić je u poraženom timu bio najbolji sa 20 poena i 11 skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading