SRPKINJA OČARALA NEMAČKU! BEZOBRAZNI TOP odbojkašice i Vildoza koji BALAVI!

Autor:

Sport

26.05.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Tasić u centru pažnje.

SRPKINJA OČARALA NEMAČKU! BEZOBRAZNI TOP odbojkašice i Vildoza koji BALAVI!

Foto: Instagram

Panatinaikos i Real Madrid će se suočiti u finalu Evrolige zakazanom za nedelju od 20 sati. Očekuje se vatrena podrška "zelenih" na tribinama dok će navijači i širom sveta pratiti ovaj spektakl.

Oči javnosti su uprte u Milicu Tasić, srpsku odbojkašicu i devojku Luke Vildose, koja je pružila snažnu podršku svom partneru tokom njegovog boravka u Atini. Njihova veza traje još od Lukinog nastupa za Crvenu zvezdu u Beogradu, a Milica je bila uz njega i tokom njegovog prelaska u Atinu.

Republika

Foto: Instagram printscreen/milicatasic12

 

Milica Tasić je bila uz Luke Vildosu i u Berlinu, gde se održava završni turnir takmičenja. Na svom Instagram profilu je podelila fotografiju u provokativnom izdanju - crni, minijaturni top koji je izazvao brojne komentare. Lukina reakcija na ovu objavu nije izostala, pa je emotikon koji "balavi" jasno pokazao koliko je ponosan na svoju devojku.


Milica Tasić je od ranije poznata u domaćih sportskim okvirima, dok njena popularnost sada polako prevazilazi granice naše zemlje. Njen stil i samouvereni nastup su izazvali brojne komentare na društvenim mrežama.

Ova veza između srpske odbojkašice i argentinskog košarkaša je privukla pažnju javnosti i izvan sportskih krugova. Brojni pratioci su izrazili podršku ovoj paru na društvenim mrežama, ističući njihovu ljubav i međusobnu podršku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
sasa

26.05.2024 10:42

Nemci su uglavnom pederi pedofili zato su dozvolili pedofiliju koja vise nije zabranjena zene pa ni ova svabe ne interesuju