JANIS BRUTALAN: Ja u Olimpijakosu ili PAO? NIKAD! Mogu samo da ih KUPIM!

Autor:

Sport

25.05.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adetokumbo očigledno ima neke neraščišćenje račune sa Atinjanima.

JANIS BRUTALAN: Ja u Olimpijakosu ili PAO? NIKAD! Mogu samo da ih KUPIM!

Foto: www.profimedia.rs

Janis Adetokunbo, zvezda NBA lige, našao se na fajnal-foru Evrolige kako bi podržao svog brata Kostasa Adetokunba koji je sa Panatinaikosom uspeo da se plasira u finale Evrolige.

"Zeleni" će u finalu elitnog takmičenja igrati protiv Real Madrida u nedelju, a nakon što su rutinski savladali drugog grčkog velikana - Olimpijakos.

Po završenom meču ekipe PAO Janis se oprobao i kao novinar, pa je odradio intevju sa mlađim bratom, a na pitanje da li bi se oprobao u Olimpijakosu i Panatinaikosu dao je veoma zanimljiv odgovor.

- Želim da igram što duže u NBA ligi, ne znam da li bih igrao u Olimpijakosu ili Panatinaikosu, igrao bih za Filatlitikos, moj stari tim, i možda ih doveo do prve lige. Olimpijakos i Panatinaikos me nisu hteli kada sam imao 18, pa zašto onda ići tamo sa 38? Naravno, mogu da kupim tim ako je na prodaju, ali ne mislim da su vlasnici gospodin Janakopulos ili gospodin Agelopulos zainteresovani za prodaju - rekao je as Milvokija u razgovoru za grčke medije.

I pored želje da ostane što duže u NBA ligi, na jednoj stvari zavidi klubovima u Evroligi.

- Blagosloven sam što sam u NBA s obzirom na to odakle sam počeo, u timu sam u kome želim da dam sve od sebe, ali zavidim na atmosferi evroligaških utakmica. Voleo bih da imam ovo u NBA. Doputovao sam danas iz Grčke avionom sa 150 navijača koji su napustili posao i svoje porodice, da podrže svoj tim. Voleo bih da igram za takve navijače - zaključio je Adetokunbo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading