MASOVNA TUČA U BERLINU: Navijači grčkih klubova napravili HAOS! Mnogo povređenih, jednom se BORE ZA ŽIVOT!

Autor:

Sport

26.05.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panatinaikos se večeras bori za titulu Evrolige, a Olimpijakos je ispao.

MASOVNA TUČA U BERLINU: Navijači grčkih klubova napravili HAOS! Mnogo povređenih, jednom se BORE ZA ŽIVOT!

Foto: republika.rs

U noći između subote i nedelje, Berlin je postao poprište sukoba između navijača Panatinaikosa i Olimpijakosa. Prema navodima medija, tuča je rezultirala mnogoštom povređenih nakon što su se dve grupe grčkih navijača sukobile blizu stanice "Prenzlauer Allee S-Bahn" metroa i u blizini hotela.

Grčka Gazeta prenela je snimke sa mesta sukoba, a prema izveštajima, nemačka policija je reagovala i izvršila hapšenja. Ovi nemili događaji bacili su senku na fajnal-for Evrolige, elitno takmičenje koje je privuklo pažnju ljubitelja košarke širom sveta. Lokalni mediji pišu da je 12 osoba je povređeno - devet lakše, dve teže, dok se jedna i dalje bori za život.



Inače, Panatinaikos je uspeo da se plasira u finale završnog turnira, nakon što je u polufinalu bio bolji od turskog Fenerbahčea. Tada su, takođe, izbili neredi ispred Uber Arene pošto je došlo do tuče navijača grčkog i turskog predstavnika.

PAO će večeras od 20 sati (Sportklub 1) u finalu igrati sa ekipom Real Madrida, koji je prethodno eliminisao Olimpijakos. Pored finala, na programu je bila i utakmica za treće mesto između Olimpijakosa i Fenerbahčea.

Ovaj incident baca senku na sportski događaj koji je trebalo da bude praznik košarke. Nadamo se da će organizatori preduzeti odgovarajuće mere kako bi sprečili slične incidente u budućnosti i omogućili da sportski događaji budu bezbedni i uživanje za sve učesnike i posetioce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading