TRESLA SE DVORANA U BERLINU! Istorija u Evroligi! OVO se NE PAMTI!

Autor:

Sport

26.05.2024

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika borba u meču za titulu evropskog prvaka između Reala Madrida i Panatinaikosa.

TRESLA SE DVORANA U BERLINU! Istorija u Evroligi! OVO se NE PAMTI!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši madridskog Reala i atinskog Panatinaikosa vode žestoku borbu u finalu Evrolige, koje se igra u Berlinu.

Branilac evropske titule je bolje ušao u utakmicu i prvi došao do dvocifrene prednosti, ali se grčki velikan nije predavao, pa je ubrzo uspeo da smanji visoki rezultatski zaostatak.

Atmosfera u Uber areni je dostojna finalnog okršaja, te se najvatrenije pristalice oba kluba nadmeću u tome ko će biti glasniji. Nema gde igla da padne, tribine su ispunjene do poslednjeg mesta i spektakl je dobio najveću ocenu.

 

 

Budući da više razloga za zadovoljstvo imaju navijači Reala, očekivalo se da to budu oni, međutim kada je PAO krenuo da spušta razliku, "eksplodirali" su i grčki simpatizeri.

Tako je u jednom trenutku na satu koji meri buku u hali, izmereno neverovatnih 90 decibela, što je osvedočeno na društvenim mrežama.

Podsetimo, Real Madrid brani titulu, pošto je prošle sezone savladao Olimpijakos u velikom finalu.

Pirejci su ove sezone podbacili i osvojili tek treće mesto, jer su u "utešnom finalu", u borbi za treće mesto pobedili Fenerbahče iz Istanbula rezultatom 87:84.

Turski tim je u poslednjim sekundama pogodio trojku za produžetak, ali je šut bio kasno izbačen, te je koš bio poništen. Srpski centar Nikola Milutinov dao je doprinos pobedi, postigavši 10 poena, 8 skokova i upisavši jednu asistenciju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading